Gorgia Knoll, tânăra cu sindrom Down din Queensland, Australia, a făcut senzaţie pe internet în 2016, după ce a întrerupt o transmisiune în direct pentru a-şi salute părinţii.
 
 
Între timp, tânăra de 25 de ani, a devenit ambasador al persoanelor cu dizabilităţi, iar acum a fost invitată la bordul unei aeronave Jetstar pentru a fi  însoţitoare de bord pentru o zi. 
 
“Vreau să sparg barierele. Trebuie să laşi totul deoparte şi să fii tu”, a declarant Georgia.
 
“Pasiunea mea de a fi însoţitoare de bord izvărşte din dorinţa de a-i face pe oameni fericiţi”, a mai spus ea. Citeşte şi povestea unei alte tinere diagnosticate cu sindrom Down, care a devenit model.
 
Compania aeriană Jetstar a luat legătura cu Georgia pentru a-i oferi această şansă, după ce sora ei a postat o înregistrare pe Facebook în care ea pretinde că este stewardesă. 
 
“Am postat video-ul pe pagina de Facebook a Georgiei, pe care am făucut-o după acel  moment de celebritate din 2016”, a povestit sora Georgiei, Kathryn.
 
 
Compania  a contactat-o pe tânără şi i-a oferit şansa să fie însoţitoare de bord  pe zborul din Brisbade către Mackay. 
 
“A făcut instructajul de siguranţă de la bordul aeronavei, a întâmpinat şi a servit pasagerii. A fost extraordinară”, a declarant Kathryn.
 
“A vorbit cu toată lumea, iar pasagerii s-au simţit foarte bine în compania ei. A fost o experienţă fantastică pentru ea”, a mai spus sora Georgiei. 
 
De aceeaşi părere au fost şi membri echipajului, care au declarat că s-au bucurat să o aibă la bord alături de ei şi că i se potriveşte perfect această meserie. 
 
Sursă: Daily Mail