"Emisiunea Ce se întâmplă, doctore?“, difuzată de luni până vineri, în cadrul Ştirilor PRO TV matinale şi duminica, de la 10.00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în faţa oamenilor subiecte interesante despre educaţia medicală, cu explicaţii din partea specialiştilor, care au avut ca scop prevenţia şi îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Îi mulţumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediţie prezentată şi cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe şi mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale", se arată într-un comunicat remis de postul de televiziune.

Oana Cuzino, medic primar gerontologie şi geriatrie, doctor în ştiinţe medicale, coordonează, în prezent, proiectul online doc.ro. Vedeta TV nu a făcut deocamdată niciun comentariu referitor la despărţirea de televiziunea care a consacrat-o.

FOTO Pro TV