Oana Radu a fost alături de iubitul ei în cele mai grele momente, însă din păcate, acesta nu a putut fi salvat. Artista a suferit teribil, însă acum, la trei luni de la moartea tânărului, pe internet au apărut imagini cu artista şi un alt bărbat.  Deşi la prima vedere nu ar fi fost nimic ieşit din comun, acesta a pus un mesaj care a lăsat loc de interpretări: 'Eu şi tu'.

Citeşte şi: Mihai Mitoşeru a dezvăluit ce a dus la divorţul de Noemi: ”Nu trebuia să fac atât de urât!”

După ce fotografiile cu artista şi Cătălin au apărut în presă, Oana Radu a infirmat zvonurile cum că ar avea o relaţie. Vedeta a fost invitată în platoul de la Xtra Night Show, unde a spus că nu este nimic mai mult decât o prietenie între ei.

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a declarat Oana Radu la Xtra Night Show, potrivit VIVA!.

Citeşte şi: Alex Velea, momente dificile în Asia: "Ni s-a lipit burta de spate. Cred că am o faţă mult prea agresivă"

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin, în timp ce ieşea din blocul în care se află apartamentul său din Craiova şi s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. După câteva săptămâni în care a fost spitalizat, Alin a murit pe 7 septembrie.