Dacă vrei să scapi de toropeala si căldura din oraş,nu mai sta pe gânduri şi programează-te la cel mai apropiat spa. Efectele sunt garantate,iar tu te vei simţi ca nouă în mai puţin de o oră!

Peeling corporal din fructe

Încearcă Eden Spa pentru un  “Cooling Body Escape”,ceea ce propriu-zis înseamnă un mix de terapii menite să te repună pe picioare şi să te energizeze. Incursiunea de înviorare începe cu un peeling corporal cu scruburi din fructe de pădure şi continuă cu un masaj corporal cu ulei esenţial de Melissa şi mentă. La finalul procedurii,te poţi bucura de o îngheţată de fructe. Răsfăţul tău durează 80 de minute,iar preţul acestuia este de 225 ron(Eden Spa-Strada Pictor Ion Negulici,nr. 3 sau pe Calea Victoriei nr. 56).

Răsfăţ cu uleiuri esenţiale

La Mognolia Spa te poţi bucura de un “Happy Exotic Massage” preţ de 120 de minute,în perioada 1 Iulie-15 Septembrie 2011. Răsfăţul include la alegere masaj indian,hawaian sau thailandez pentru 90 de minute,exfolierea mâinilor şi a tălpilor cu zahar brun,cocos şi seminţe de susan-20 minute şi baie la picioare cu sare de mare şi uleiuri esenţiale de lămâie verde-10 minute. Ca bonus,primeşti un ceai cu fructe exotice,iar toată şederea ta aici te va costa 205 lei(Magnolia Spa-Str. Speranţei,Nr. 20 (zona Piata Rosetti).

Masaj şi băi speciale la Eforie Nord

Dacă te afli pe litoral în această perioadă sau dacă ai nevoie de un motiv întemeiat pentru asta,află că Ana Aslan Spa (Eforie Nord) poate fi locul potrivit pentru vacanţa ta. Cei de aici te aşteaptă cu pachete diverse,de la estetică facială şi corporală,la proceduri de relaxare,masaj,băi speciale şi saună sau chiar kinetoterapie,electroterapie şi hidrotermoterapie. În perioada 1 septembrie-30 septembrie 2011,beneficiezi de o ofertă specială. Ai un sejur de 6 nopţi la un preţ de 750 lei-persoană,cu acces la plajă şi piscină (Hotel Europa,Eforie Nord,strada Republicii nr. 13).