Pentru Octavia şi Marian, ziua nunţii lor a fost "croită" după chipul şi personalitatea lor: o zi de ianuarie nonconformistă, cu vreme de primăvară şi soare strălucitor, notează observator.tv. Îmbrăcată cu o rochie simplă, dar sofisticată, Octavia a fost mireasa perfectă pentru Marian. A transmis un aer rock, delicateţe şi spontaneitate.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

"Florile sunt inspiraţie de Pinterest şi rochia trebuie să îi mulţumesc colegei mele, Andreea Gherasim, că m-a ajutat să o găsesc ieri. Nu am avut timp să mă pregătesc.

Slujba a fost exact aşa cum ne imaginăm, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în faţă lui Dumnezeu şi să îi mulţumim pentru bunătatea infinită şi să primim sfânta taină a cununiei", a spus emoţionată Octavia Geamănu.

Momentul a fost cu atât mai special cu cât alături de miri a fost şi fiul lor, Andrei, minunea care a venit în viaţa lor în urmă cu 3 ani, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

Naşi le-au fost Dinu Sararu şi Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar doamnisoară de onoare sora Octaviei.