Din colecţia actuală de bijuterii cu diamante, printre cele mai apreciate piese sunt inelele de logodnă cu diamant. În campania de vânzări promoţionale, preţurile sunt foarte avantajoase - începând de la numai 680 lei pentru un inel de logodnă din aur alb de 18K 1,30 gr., cu diamant de 0,05 ct., culoare G, claritate SI.

Astfel, mitul prin care diamantele sunt rezervate doar persoanelor cu venituri foarte crescute este spulberat. În cei 7 ani de prezenţa în piaţa din Romania, Orsini a făcut fericiţi mii de clienţi care au revenit cu fiecare ocazie specială, devenind astfel clienţi fideli.

Aprecierea valorilor autentice de originalitate, calitate a materialelor folosite au făcut ca in prezent Orsini sa fie un brand apreciat internaţional, prezent in peste 500 de puncte de vânzare din peste 30 de tari din Europa si din întreaga lume.

În Romania bijuteriile Orsini sunt disponibile exclusiv prin intermediul magazinului online - Orsini.ro. Profită acum de ultimele zile de reduceri pentru a oferi unele dintre cele mai frumoase cadouri preţioase.