Invitată în platoul emisiunii “Vorbeşte Lumea”, Otilia Bilionera a rememorat ziua în care a fost cerută de soţie de bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de şapte luni. 
 
“Eram în Turcia şi el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Şi ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinaţia perfectă. Da, şi este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem acelaşi Dumnezeu, adică tot în faţa Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradiţiile noastre.
A fost imamul, aşa se numeşte preotul la ei. A fost puţin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veţi divorţa – bine, ei nu încurajează divorţul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, aşa, şi am zis să nu fiu nesimţită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminţi cer mai puţin». Şi nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunţi: una moldovenească, una arăbească, să mulţumim pe toată lumea”, a povestit cântăreaţa în cadrul emisiunii “Vorbeşte Lumea”.
 
Otilia Bilionera, pe numele ei real Otilia Brumă, a dezvăluit că cele două nunţi vor avea loc peste aproape doi ani de zile. Deocamdată, însă, artista nu a dezvăluit numele iubitului ei, mărturisind doar că este un om de afaceri din Liban.