Este şi cazul unuia dintre cele mai aşteptate concerte, primul show în România al divei canadiene Celine Dion. Spectacolul a fost deja amânat o dată, pentru anul acesta, iar acum, organizatorii, Emagic Entertainment, anunţă că a fost reprogramat din nou. 

Concertul Celine Dion, programat iniţial să aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti şi amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, va fi reprogramat în contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023. Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea, a anunţat promoterul local. 

Din cauza pandemiei de COVID-19 şi a restricţiilor curente asupra adunărilor publice, Celine Dion a fost nevoită să reprogrameze din nou datele turneului ei european, “Courage World Tour”. Siguranţă şi sănătatea publicului sunt prioritatea numărul unu pentru Celine Dion şi Concerts West/AEG Presents, astfel, o parte dintre datele iniţiale ale spectacolelor din a două parte a turneului european, care au fost amânate pentru 2021 din pricina pandemiei, au fost reprogramate pentru 2023. Concertele iniţial planificate în această vara la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, Bucureşti, Carhaix, Lucca şi Nyon vor avea loc în perioada mai-iulie 2023. Concertul de la Bucureşti a fost reprogramat pe 11 iunie 2023.

“Eram foarte nerăbdătoare să va întâlnesc pe toţi în Europa în această vara, dar, din păcate, din cauza situaţiei mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroşi pentru spectacolele pe care le vom putea ţine în 2023 şi de abia aştept să va văd în sfârşit!”, a declarat artista. 

“Ne pare extrem de rău că suntem nevoiţi să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroşi că Bucureştiul se numără printre oraşele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – şi în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – această este acum singură noastră opţiune viabilă, pe care am fost nevoiţi să o acceptăm. Dorim să ne arătăm aprecierea faţă de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor şi să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranţa că vom mai alina aşteptarea. Aşa cum va puteţi imagina, amânarea concertului este la fel de neplăcută pentru noi precum este şi pentru fani şi în această lumină, rugăm publicul să ne acorde o mică perioada de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situaţia voucherelor şi a altor aspecte pe care le implică această a două reprogramare. Va mulţumim enorm pentru înţelegere, revenim cu detalii în cel mai scurt timp posibil.”- a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la Bucureşti.

FOTO Profimedia