Pantalonii cu imprimeu sunt încă la modă şi în această vară.

Ei sunt o alegere inspirată,fie că mergi la muncă,fie că te întâlneşti cu prietenele în oraş. Cu astfel de pantaloni,ţinutele tale vor fi mereu originale.

 

Alege pantalonii cu animal print

Pantalonii de acest gen sunt eleganţi şi clasici.

Prin urmare,dacă vrei să fii în central atenţiei la o petrecere sau la o întâlnire cu prietenii,poartă-i cu încredere. Nu vei trece neobservată cu ei.

Poţi să-i combini cu o cămaşă,pe care s-o porţi băgată în pantaloni sau cu un top.

 

Ai grijă cum îi combini

 

Dacă te-ai hotărât să porţi pantaloni cu imprimeu,ai grijă ca restul pieselor din garderoba ta să se potrivească cromatic. Astfel,poţi să-i asortezi cu un top alb şi dacă pantalonii sunt evazaţi,încalţă-te cu o pereche de sandale cu toc subţire.

 

Poartă genţi colorate

 

Dacă ţinuta ta este compusă doar din două nuanţe,atunci ar trebui să-i dai un pic de culoare. Poţi obţine rezultate remarcabile dacă pantofii sau geanta au altă culoare. De exemplu,dacă ţinuta ta este alb-negru,ar fi potrivită o geantă albastră.

Liber la buline

 

Imprimeurile cu buline sunt un alt must-have al acestui sezon. Sunt tipul de pantaloni care merg perfect pentru a fi purtaţi la serviciu sau chiar la evenimente formale. Combină-i neapărat cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc.

Nu-i uita pe cei cu flori şi în dungi

 

Şi în vara asta se poartă pantalonii cu flori şi cu dungi. De aceea,trebuie să ai şi tu o pereche în garderobă. Asortează-i cu o cămaşă,pe care să o poţi băga în pantaloni.

Credite foto:www. fashionsy.com