Lumea Disney îşi face curaj să revină la viaţă, Disneyland din California fiind unul dintre parcurile care s-au redeschis de curând. Mulţi oameni au aşteptat acest moment, însă oaspeţii trebuie să ştie că trebuie să respecte noi reguli! Una dintre ele prevede că vizitatorii nu au voie să facă poze în interiorul parcului dacă nu poartă mască de protecţie. Totodată, dacă oaspeţii sunt surprinşi fără mască în cunoscutele poze de la panou făcute de fotografii Disney, care sunt cele mai populare suveniruri, fotografia nu va fi disponibilă pentru cumpărare.

„Disney are o politică clară de suprimare a fotografiilor dacă cineva face ceva nesigur în timpul călătoriei. A nu purta o mască nu face parte din politica companiei noastre‟, a spus directorul de relaţii publice Walt Disney, potrivit CNN.

Totodată, vizitatorii care îşi vor scoate măştile de protecţie în timp ce se află într-o atracţie Disney (într-un tren sau într-o maşinuţă) vor avea fotografia de pe traseu scoasă sau ştearsă din sistem. Măştile de protecţie trebuie să fie purtate pe faţă pe toată durata călătoriei pentru a putea fi descărcate sau cumpărate.

Ce parcuri s-au redeschis