O mie de gravide, mame şi taţi s-au înscrisi la cursurile organizate în cadrul evenimentului şi 160 de copii interpreţi, mici actori şi dansatori care vor urca pe scenă pentru a performa sau pentru a participa la ateliere creative într-un program artistic ce merită văzut.

În privinţa expozanţilor, Târgul Baby Boom Show numără 150 de standuri cu produse şi servicii pentru gravide şi copii sub 7 ani.

Cele mai mai mari branduri destinate acestor categorii vor fi, de asemenea, prezente în perioada 5 -8 martie, la Romexpo. Discount-urile anunţate de expozanţi sunt generoase: între 15-80% la o serie de produse şi servicii.

Ca organizatori suntem în permanenţă legătură cu toate părţile implicate, autorităţi, parteneri, expozanţi, specialişti, medici şi toate deciziile sunt luate ca urmare a consultărilor.

Au fost suplimentate măsurile de protecţie:

  • Dispensere sanitare echipate cu dezinfectant vor fi instalate în locaţia festivalului
  • De asemenea, la intrare, va exista personal dotat cutermometre cu infraroşu, pentru măsurarea temperaturii corpului fiecărei persoane (vizitator, expozant, organizator)
  • Toaletele beneficiază de igienizare suplimentară şi vor fi dotate cu dispensere
  • Târgul Baby Boom Show se desfăşoară într-un spaţiu expoziţional generos - 6000 de metri pătraţi, cu toate normele de siguranta respectate si cu masuri de protectie ridicate.
  • Recomandăm cu insistenţă expozanţilor şi vizitatorilor să urmeze îndrumările şi protocoalele anunţate de autorităţile mandatate să comunice în privinţa Coronavirusului. #SurseOficiale

Vă asigurăm că monitorizăm permanent situaţia şi suntem în contact direct cu autorităţile pentru a lua cele mai bune decizii pentru toţi participanţii (expozanţi şi vizitatori).

Îndemnul la calm şi la informarea doar din surse autorizate, de la reprezentanţi ai instituţiilor mandatate să comunice pe tema Coronavirus, trebuie să fie lucruri fireşti, de bun simţ.

Târgul Baby Boom Show îşi propune să fie o oază de bucurie şi bună dispoziţie pentru mame şi copii.