Te ajută Panasonic cu ale sale produse extraordinare pentru îngrijirea personală. Iată două dintre ele: epilatoarele cu funcţionare umedă/uscată, ES-EL8A şi ES-EL7A.

Vei avea o piele fină, fără fire de păr nedorite, pe întregul corp. Pentru că aceste epilatoare perfect finisate şi elegante sunt echipate cu discuri duble cu 30% mai late cu 60 de pensete pentru epilarea rapidă şi eficientă, dintr-o singură trecere. Capul pivotant flexibil la 90 grade excelează nu doar prin adaptarea perfectă la curbele corpului ci şi printr-o postură de impact minim, pe toată suprafaţa corpului.

Detectează şi îndepărtează cu uşurinţă părul nedorit

Capul pivotant flexibil se roteşte cu 90 de grade oferind un mai bun contact cu pielea pe fiecare contur al corpului, chiar în zonele greu accesibile, menţinând o postură confortabilă.

Pentru firele de păr mai greu de detectat, o lampă cu LED vă vine în ajutor chiar şi atunci când este utilizată în zone mai slab luminate, greu de accesat.

Pensete late şi lungi pentru o precizie absolută

Cele 60 de pensete de pe discurile duble îndepărtează în siguranţă chiar şi cele mai fine fire de păr. Lungimea mărită şi închiderea perfectă a fiecărei pensete este concepută pentru a prinde în siguranţă fiecare fir. De asemenea, acestea prezintă o deschidere mai largă, pentru a mări contactul cu firele de păr.

Pe lângă modurile de funcţionare normal/delicat cu 2 viteze, ambele modele dispun şi de un ‘mod puternic’, care permite epilarea mai accelerată, pentru situaţiile în care timpul disponibil pentru îngrijire este foarte scurt.

Sunt dotate cu o serie de accesorii pentru întreg corpul, inclusiv pentru îndepărtarea părului nedorit din zona axilei şi linia bikini, fiind extrem de utile chiar pentru exfoliere (folosind o perie exfoliantă Sonic Scrub Brush sau capul de îngrijire a picioarelor Foot Care Head, compatibile doar cu ES-EL9A).

Epilatoarele umede/uscate ES-EL9A şi ES-EL7A funcţionează fără fir, fiind alimentate cu o baterie litiu-ion. Încărcarea completă în timp de o oră a bateriei asigură funcţionarea aparatului timp de 30 de minute. Descărcarea bateriei este avertizată printr-un semnal luminos care indică necesitatea de reîncărcare.

Design rezistent la apă şi epilare mai delicată

ES-EL9A şi ES-EL7A prezintă un design rezistent la apă care permite utilizarea în baie. Prin umezirea şi înmuierea prealabilă a pielii în cadă, fiecare fir de păr poate fi epilat rapid şi cu uşurinţă, de la rădăcină; perfect pentru persoanele cu o toleranţă redusă la durere. Umiditatea protejează pielea şi previne uscarea.

Produse disponibile pe: www.emag.ro, www.altex.ro, www.mypanasonic.ro