Aceste vorbe îţi vor aminti despre valorile cu adevărat importante ale vieţii şi te vor ajuta să-ţi dai seama ce poţi sacrifica cu uşurinţă.

„Viaţa ta nu va fi aşa cum te aştepţi la 20 de ani, dar va fi extraordinară şi va fi a ta. Ai grijă ca prieteniile tale să fie durabile şi frumoase, concentrează-te pe oamenii care nu sunt toxici şi găseşte-ţi un hobby care să-ţi placă şi să fie doar pentru sufletul tău.”

„Trăieşte singură o perioadă. Sunt o mulţime de oameni în trecutul şi în viitorul tău cu care-ţi vei împărţi viaţa, dar bucură-te un pic de spaţiul tău personal şi călătoreşte mai mult.”

„Pleacă după prima minciună.”

„Am 62 de ani şi i-aş spune variantei mele mai tinere că lucrurile se ameliorează odată cu vârsta. Simt că acum sunt cea mai productivă şi creativă variantă a mea şi nu mai am altceva de spus, pentru că vârsta este totul.”

„Încetează să mai faci pe toată lumea fericită cu daruri. Să ai multe lucruri nu înseamnă să fii fericită, ai grijă de banii tăi şi ţine cont de faptul că doar pentru că fac parte din familie nu înseamnă că nu pot fi oameni toxici.”

„Găseşte energia să te iubeşti mai întâi pe tine însăţi. Nu căuta dragostea în bărbaţi, prieteni sau copii pe care nu eşti încă pregătită să-i ai. Fă economii, apucă-te de sport şi mănâncă alimente mai sănătoase.”

„Fă-ţi prieteni pe care să-i preţuieşti. Vei avea nevoie de fiecare dintre ei când vei face 40 de ani.”

„Nu te mai scuza atâta. Nu eşti responsabilă de fericirea tuturor la schimbul propriei tale fericiri.”

„Indiferent ce ţi s-a spus despre a fi o fată cuminte, nu toată lumea poate fi ca tine. Aşadar, când vine momentul să alegi între succesul, fericirea, sănătatea ta şi să fii aşa cum te place toată lumea, alege-te mai întâi pe tine însăţi, cea adevărată.”

„Nu căuta pe cineva care cere loialitate ci lucrează cu cei care o câştigă.”

„Ai grijă de tine cel puţin pe cât de mult ai grijă de toţi cei din jurul tău.”

„Nu-ţi mai jumuli sprâncenele, arăţi ca o nebună.”

„Doar pentru că este acceptabil, nu înseamnă că este potrivit pentru tine. Rămâi la standardele tale, pentru că meriţi tot ce-i mai bun.”

„Fă economii, ca să ai mereu opţiunea de a-ţi da demisia sau a pleca de lângă un partener care nu te merită.”

„Nu amâna la infinit călătoriile, deoarece „într-o bună zi” s-ar putea să nu mai vină. Şi nu aştepta să moară cineva ca să-ţi aduci aminte de acest lucru.”

„Distrează-te! Profită de viaţă! Pentru acest lucru sunt anii tinereţii.”

„Nu păstra lucrurile bune pentru ocaziile potrivite: folosşte-le acum! Petrece mai mult timp cu cei dragi, pentru că nu vor fi mereu prin preajmă şi nu ştii niciodată când vor dispărea. Bucură-te de fiecare lucru mărunt din viaţa ta.”

„Nu ezista să-ţi dai demisia sau să te muţi. Cere o mărire de salariu când o vrei. Vorbeşte mai des cu rudele.”


Sursă: brightside.me