Este o piesă cu funcţionalitate ridicată, dar care are şi valoare stilistică deosebită, deci este acel accesoriu căruia trebuie să i se acorde maximum de atenţie când este selectat.

Portofelul perfect pentru femei – cum se alege?

Portofelul este un element indispensabil pentru viaţa de zi cu zi. Este companionul care nu ne părăseşte niciodată.  Iar modelele perfecte de portofele femei trebuie să fie funcţionale, trebuie să fie la modă şi trebuie să fie şi de calitate în acelaşi timp. 

Deci, în calitate de un accesoriu de bază, care ne însoţeşte în viaţa de zi cu zi, un portofel trebuie să se aleagă înainte, mai ales în funcţie de utilizarea sa. Trebuie să fie înainte de toate rezistent şi practic. Apoi mai intră în discuţie alte elemente sau criterii precum forma sau culoarea.

Tipul de portofel. Dacă foloseşti un portofel damă doar pentru câteva bancnote şi mai mult pentru carduri, un portofel cu două compartimente este mai mult decât de ajuns. Este foarte uşor de strecurat într-o geantă sau chiar într-un buzunar.

Pentru o ocazie specială, există şi modele de portofele mai elegante, care se pot folosi pe post de poşetă de seară. Iar un portofel cu mai multe compartimente este cea mai bună alegere pentru cele care au tot felul de bancnote, de carduri, de documente mai mici sau o mulţime de alte lucruri.

Mărimea şi forma. Chiar dacă femeile adoră să asorteze genţile cu portofelele, un singur portofel mai practic, ideal pentru viaţa de zi cu zi, este cea mai bună alegere. Modelele cu mai multe buzunare, care se pot deschide separat sunt o alegere foarte bună în acest caz. Cel dreptunghiular este cel mai practic.

Este materialul portofelului important?

Materialul de fabricaţie. Pielea veritabilă este cea mai calitativă, deoarece este un material suplu, moale şi rezistent. Suportă căldura şi umiditatea şi nu se poate deforma atât de uşor. 

Pielea oferă soliditate şi o rezistenţă care fac din ea cel mai durabil material în timp. Un portofel din plastic, pânză sau material se va uza mult mai repede. Pielea este în acelaşi timp şi un material atemporal care oferă mai multe modele sau finisaje. 

Pielea sintetică este mai lejeră, mai suplă şi mai ales economică. Este destul de populară şi domină o mare parte din piaţă. 

În ceea ce priveşte culorile, poţi alege modele clasice în nuanţe de maro sau de negru sau te poţi lăsa sedusă de eleganţa nuanţelor de roz, de alb sau de crem care sunt cele mai feminine. 

Modelele de portofele damă se pot alege atât pentru stilul lor practic, cât şi pentru ergonomia sau look-ul lor. 

Cele mai frumoase modele de portofele damă sunt veritabile accesori care te ajută să fii mai organizată. Portofelul nu este atât de vizibil ca şi geanta, dar este la fel de important pentru a completa stilul. Şi este indipsensabil în viaţa de zi cu zi mai ales datorită laturii sale utile înainte de toate. 

Pentru a te ajuta să găseşti modelul perfect de portofel damă, magazinul CCC îţi popune cel mai larg sortiment de modele de portofele damă, atât în magazinele fizice cât şi în cele online.