Bună ziua,

Sunt  Ela şi am 38 de ani. Locuiesc în Bucureşti,la curte (e aşa de frumos!). Pe actualul soţ l-am întâlnit în 2011(ne-am găsit pe net!). El are un băiat de 14 ani,şi eu o fată de 6 ani. Tuturor li s-a părut bizar că din prima zi am şi rămas la el acasă. Efectiv m-am mutat la el şi ne înţelegem de minune. Ne-am căutat mult în lumea asta...şi iată ne-am găsit. Ne completăm frumos unul pe celălalt

şi relaţia cu copii este foarte bună. Cineva a zis că nu o să reziste căsătorii "din cioburi" ... ce urâtă expresie... Uite că aceste cioburi(adică căsătoriile) lucesc acum.Ne plac călătoriile,trăim prezentul,ne bucurăm de orice. O dorinţa a de a mea mai veche era să am o magnolie,dar tot timpul trăisem numai la bloc şi,ce credeţi? Am "luat omul" cu tot cu magnolie...era deja în curte,mă aştepta.Plănuim să facem încă un copil şi să fim că în bancul ăla "Vino repede! Copilul tău şi copilul meu l-au bătut pe al nostru!"

Una peste alta,suntem foarte fericiţi împreună (cred că se va vedea şi în poze) eu mereu am fost o rânjită şi l-am molipsit şi pe el,pe mustăcios.

Vă pup şi numai bine!

TOATE BUNE ŞI FRUMOASE

 

Votează povestea preferată!

Trimite SMS la 1316 cu textul POVESTE01şi votul tău este acordat declaraţiei trimise de Ela.

Costul unui SMS este de .15 euro+TVA şi este valabil în reţelele Orange,Vodafone şi Cosmote.

Povestea care va primi cele mai multe voturi va fi desemnată câştigătoare şi va fi publicată în ediţia din 21 martie 2014 a revistei Click! pentru femei.