Rashed Saif Belhasa şi-a deschis porţile de la casa şi zoo pentru emisiunea World's Weirdest Homes. Aceasta se difuzează pe un post tv din Anglia. După cum spune şi numele emisiunii, subiectele ei sunt cele mai ciudate, mari sau inedite locuinţe din lume.

Povestea copilului miliardar care are zoo acasă

Rashed Saif Belhasa are cont pe Instagram cu numele Money Kicks. Este urmărit de peste 1,5 milioane de utilizatori. Tânărul care locuieşte în Emiratele Arabe Unite are o proprietate imensă. Evident, a fost construită de tatăl lui cu banii munciţi de el.

Tânărul de 16 ani are, acasă, propria lui grădină zoologica. În ea adăposteşte 500 de animale sălbatice ca tigrii, lei, pantere, leoparzi, maimuţe, girafe şi urşi. Conform Dailymail.co.uk, grădina lui zoologică este vizitată de multe veddete. Ba mai mult, câteva animale le şi poartă numele.

Money Kicks are încălţăminte de 1 milion de dolari

Conform presei internaţionale, Moeny Kicks are şi o cameră ce ascunde o comoară de 1 milion de dolari. Este vorba de o încăpere în care tânărul îşi ţine toţi pantofii. Pasionat de încălţăminte, Rashed Saif Belhasa a investit 1 milion de dolari, tot din banii tatălui, în încălţăminte scumpă.