Practic:veioză ambientală

Veioza este utilă în orice casă. Alege un model viu colorat,cum ar fi cel din imagine,cu bază din sticlă şi abajur din pânză. Intensitatea luminii este reglabilă,în funcţie de nevoi. Magazin:IKEA.

Original:măsuţă fantezie

Dacă mirii îţi sunt apropiaţi şi vrei să-i surprinzi cu un cadou mai special,o măsuţă ar fi o idee bună. Cu condiţia să fie un model original,care să-i înveselească şi să-i binedispună. O măsuţă de sticlă în formă de piesă de puzzle sau una viu colorată va fi sigur pe placul tinerilor.Magazine:Casa Italia,IKEA.

Clasic:tablou decorativ

Taboul este cadoul clasic pentru nuntă. Dacă vrei să mergi la sigur,alege-l! Noi îţi propunem acest model din lemn imprimat digital. Magazin:Mobexpert.

Unicat:panou foto

Rama pentru fotografie este un obiect de care mirii sigur au nevoie pentru mulţimea de poze de la nuntă şi din luna de miere. Acest obiect decorativ lucrat manual din lemn de pin are opt rame. Magazin:Kadago Concept.

La îndemână:serviciu de ceai

Chiar dacă sunt şanse ca jumătate dintre nuntaşi să vină cu un cadou asemănător,seturile de ceai sau de cafea nu sunt niciodată prea multe. Important este să alegi un serviciu de calitate,cum ar fi cel din porţelan. Magazin:La Strada Deco.