Cada este cel mai important element din camera de baie. Când o alegi,trebuie să ţii cont de mai multe aspecte,nu doar de preţ.


Cada din oţel emailat


Avantajul acestui tip de cadă,cel mai ieftin întâlnit pe piaţă,este că rezistă foarte mult în timp. Mai mult,atunci când îşi pierde din aspect sau când zgârieturile sunt evidente,ea poate fi recondiţionată prin vopsire. Dezavantajul,la fel de important,este că ea cântăreşte foarte mult,aproape de două ori mai mult decât căzile din acril,de exemplu. Iar emailul se poate sparge şi zgâria uşor.


Cada din acril


Deşi sunt mai puţin rezistente,avantajul acestor căzi stă în forma lor modernă. Le găsim în modele variate şi nu doar în clasica formă dreptunghiulară. De asemenea,sunt mult mai uşoare şi pot fi tranportate fără prea mare efort. Dacă alegi o astfel de cadă trebuie să acorzi mai mare atenţie întreţinerii ei deoarece materialul din care este făcută se deteriorează foarte rapid,chiar şi de la produsele abrazive de curăţat.


Cada din fontă


Pentru băile înguste:cada de colţ


În cazul în care camera de baie este foarte îngustă,poţi slava din spaţiu alegând o cadă semirotundă pe colţ. Deşi,la prima vedere,dimensiunea căzii de colţ poate fi descurajantă,trebuie să ştii că ea poate reţine până la 70 de litri de apă şi este potrivită pentru o baie relaxantă. În plus,forma sa modernă poate schimba aspectul băii tale.