Fie că vei opta pentru o sesiune la salon, fie că te vei ocupa chiar tu de înfrumuseţarea unghiuţelor, iată câteva idei de ojă semipermanentă cu care vei face senzaţie! 

Argintiul, în ton cu sezonul rece

Nuanţele de argintiu vor aduce un crâmpei din fascinaţia iernii pe unghiile tale. Poate te vei gândi că ar fi cam sobră alegerea, însă garantat nu e deloc aşa. După cum ştii, oja semipermanenta este extrem de versatilă. Poţi realiza nenumărate modele şi elemente decorative care să evidenţieze perfect bucuria acestor sărbători. Cu puţină imaginaţie, culoarea anului 2021, griul, poate străluci de-a dreptul în orice nuanţă şi în orice schemă cromatică.

Fii Crăiasa Zăpezii sau detroneaz-o pe Elsa sezonul acesta cu o ojă semipermanentă super elegantă în tonuri de gri, argintiu, alb, cu aspect foarte lucios şi foarte pigmentat, prin formula nouă şi textura densă. Aplic-o atât pe unghiile naturale, cât şi pe cele false şi nu vei da greş.

Albastrul cerului înstelat, perfect pentru iarnă

Iată o nuanţă captivantă, care încapsulează o doză de mister magic. Particulele strălucitoare vor crea impresia unei galaxii coborâte pe mâinile tale. La fel ca orice ojă semipermanentă, şi aceasta are o rezistenţă crescută la zgârieturi. Te poţi bucura de ea fără griji până la 2 sau 3 săptămâni. Încearc-o în schemă cromatică simplă sau combinată. "Sky is the limit" atunci când ai la dispoziţie aceste produse.

Petale roz în argintiul iernii

Cine nu iubeşte delicateţea acestei culori? Îţi aminteşte de parfumul trandafirilor folosiţi pentru dulceaţă şi te duce cu gândul la atingerea diafană a petalelor mătăsoase. Desigur, rozul îl poţi aborda în diferite tonuri, de la cele mai deschise la cele mai aprinse. Peach cocktail, Papaya sau Venus sunt doar câteva dintre propunerile care te aşteaptă. De asemenea, încearcă o combinaţie de argintiu cu roz deschis şi vei obţine o manichiură de efect.

De la turcoaz citire

Turcoaz, bleu şi Cobalt blue, iată 3 variante care nu vor trece neobservate. Sparge gheaţa cu aceşti cuceritori şi transformă-ţi manichiura într-un spectacol. De fapt, la asta se pricepe cel mai bine o ojă semipermanentă, nu-i aşa?

Roşu pasional

Dacă vrei să aduci faima divelor de cinema la degetul tău mic, nu ezita să apelezi la roşu. Deşi clasic, acesta este mereu în trend şi are un succes imens în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Alege o manichiura simplă, într-o singură nuanţă sau integrează în schema roşului şi alte "vedete" din paleta coloristică. Oricare ar fi alegerea ta, va fi perfectă!

Tonurile închise de verde, indigo, violet, maro

Pe nuanţele închise poţi aplica strasurile într-un contrast spectaculos. Vei avea parte de un festin de culoare combinat cu reflexii sclipitoare. Eleganţa va atinge un nivel elevat pe unghiile tale şi fără îndoială va atrage multe priviri admirative.

O ojă semipermanentă e capabilă de transformări impresionante, fiind extrem de versatilă şi cu multe calităţi. Fii senzaţională în acest sfârşit de an şi încearcă ceva nou în manichiura ta, cu produse de top.