Este ceva obişnuit să se împrietenească starurile care lucrează în aceleaşi domenii ca divertismentul, moda sau sportul. Nimeni nu s-ar mira să constate că actorii din distribuţia serialului „Friends‟ sunt toţi prieteni de-o viaţă şi nici nu sună deplasat ca Nicole Kidman şi Naomi Watts să fie cele mai bune prietene şi să se adore pur şi simplu una pe alta. Prietenii de durată s-au legat şi între Drew Barrymore şi Cameron Diaz, Tobey Maguire şi Leonardo DiCaprio, Sofía Vergara şi Reese Witherspoon, totuşi unele amiciţii ies din tipare, cum este cazul relaţiei dintre Meryl Streep şi rapperul 50 Cent.

Fotografiile lor au făcut senzaţie

Unele prietenii par foarte puţin probabile. Acestea sunt tipul despre care vezi sau auzi şi eşti complet surprins, cum este amiciţia dintre Snoop Dogg şi Martha Stewart sau cea dintre Courtney Cox şi Ed Sheeran.

Meryl Streep şi 50 Cent au făcut senzaţie printre internauţi când au fost lansate câteva fotografii în care apar împreună la un meci de baschet din anul 2014. Se aflau printre spectatori la un meci ai celor de la New York Knicks. Fotografiile cu ei delectându-se cu acel meci au fost cele mai încântătoare, dar şi ciudate imagini văzute pe internet. Acesta este genul de alăturare pe care nu credeai că o poţi vedea vreodată şi te încântă când o găseşti.

Citeşte şi:

Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie. Celebrităţi care locuiesc în aceleaşi cartiere exclusiviste

Tragedia care a împins-o pe Meryl Streep în braţele soţului ei de 42 de ani

50 Cent, de la o viaţă controversată la traiul de milioane de dolari. Cum şi-a ales rapperul numele de scenă

„Nu-ţi face griji! Vino cu mine‟

Vorbind despre acea întâlnire, care a fost şi prima dintre cei doi, 50 Cent a spus că a fost bucuros s-o ajute pe faimoasa actriţă să-şi găsească locul în sală la primul ei meci de baschet live şi că nu avea nicio idee ce să facă. sau unde să stea: „De îndată ce am observat că nu ştie ce se întâmplă, am zis: «Hei, nu-ţi face griji! Vino cu mine. Va fi tare!» ‟, şi-a amintit rapperul. Deşi nu este clar dacă s-au mai întâlnit vreodată sau dacă sunt încă la fel de apropiaţi cum păreau cu acea ocazie, 50 Cent a povestit despre acea întâlnire de mai multe ori. În 2016, a mărturisit că a fost uimit de prezenţa actriţei în acel loc: „M-am aşezat lângă Meryl Streep şi m-am simţit de parcă sunt din nou normal‟.