Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Berbec

Face prea des referire la propria persoană şi se percepe pe sine ca fiind centrul universului. Nu vrea să se impună în faţa celorlalţi sau să aibă întâietate neapărat,dar nu găseşte o altă variantă de a relaţiona decât prin raportare la propriile experienţe,în timpul oricărei conversaţii. Din această cauză,e posibil să nu empatizeze cu tine când eşti la necaz.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Taur

E exagerat în exprimarea afecţiunii. Prietenos,el vrea să lege relaţii cu toţi din jur şi să fie în termini buni cu ei,să lase loc de bună ziua cum s-ar zice. N-ar fi rău dacă n-ar exagera câteodată cu gesturile de afecţiune sau dacă n-ar insista să aplici sfaturile lor,să procedezi la fel ca el.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Gemeni

Dualitatea acestui nativ ia prin surprindere pe oricine. Acum se ceartă,acum dă totul uitării şi te tratează ca pe cel mai bun prieten. Este un aspect care caracterizează îndeosebi personalitateafemeilor născute în Gemeni. Lor le creează confuzie,în timp ce pe ceilalţi îi poate speria.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Rac

Celui născut sub acest semn i se potriveşte zicala „apele liniştite sunt adânci”. Când este rănit,rareori îşi afişează supărarea faţă de cei pe care-i cunosc mai puţin. Uneori,adună resentimente şi abia atunci când se umple paharul îşi spun oful.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Leu

El face absolut tot ce-i stă în putinţă să iasă în evidenţă şi să fie în centrul atenţiei atunci când vă întâlniţi cu mai mulţi prieteni. E dificil să-şi ţină mândria în frâu şi să nu devină zgomotos pentru a se face vizibil sau să nu monopolizeze discuţia pentru a se evidenţia

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Fecioară

În cel priveşte pe cel născut sub semnul Fecioară,riscă să intre prea mult în detalii atunci când povesteşte celorlalţi păţaniile lui. În general,reţine o mulţime de informaţii de care nu are neapărat nevoie.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Balanţă

Şi-ar dori atât de mult să se aibă bine cu toată lumea,încât riscă să devină prea insistenţi. Caută mereu compania celorlalţi şi se gândeşte la o mulţime de ocazii de a ieşi în lume,pentru că suportă cu greu singurătatea.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Scorpion

La nativul în Scorpion este deranjant faptul că ţină să-i corecteze permanent pe cei din jurul lor. Li se pare că sfaturile lor sunt cele mai bune. E de ajuns să te audă că vrei să faci ceva într-un domeniu cunoscut de el ca să te asalteze cu recomandări. Aşa simte el că este util şi că poate să schimbe ceva.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Săgetător

În ce-l priveşte pe nativul în Săgetător,el are credinţa că dezbaterile sunt amuzante şi că stimulează creativitatea. Adoră să aducă argumente în favoarea opiniilor lui şi face tot posibilul pentru a schimba părerea celor din jurul lui.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Capricorn

Cum are calităţi înnăscute de lider,tinde să le vorbească de sus celorlalţi. Crede că este mai priceput în domeniile în care a lucrat sau cu care a avut tangenţă şi are senzaţia că ceilalţi sunt incompetenţi.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Vărsător

Este genul de amic cu care mergi la o petrecere,dar care îţi petrece timpul acolo în compania altora,fiind nemulţumit dacă-i faci reproşuri la final din cauza asta. În general,sunt deranjaţi şi vor elimina din anturajul lor pe cei care fie îi plictisesc,fie îi îngrădesc cu ceva,ştirbindu-le libertatea de acţiune.

Prin ce enervează fiecare zodie la ieşirile cu amicii – Peşti

Din dorinţa de a evada din realitate,îşi petrec prea mult timp vorbind la telefon sau navigând pe o reţea de socializare,chiar şi în mijlocul unei întâlniri în oraş cu prietenii.