Prinţul Harry şi Prinţul William s-au reunit, pe 1 iulie 2021, pentru a dezveli o statuie cu regretata lor mamă, pentru a marca aniversarea a 60 de ani de la naşterea ei. În acea zi specială, Diana a fost copleşită cu flori şi admiraţie din partea fanilor ei din întreaga lume. Fix aşa cum era şi pe vremea când trăia. Însă tocmai acest aspect nu-i plăcea în mod deosebit prinţesei...

Fostul ei chef, Darren McGrady, a dezvăluit acest lucru recent, pentru Fox News. Acesta a lucrat cu Diana în patru dintre zilele ei de naştere şi îşi aminteşte cum fosta soţie a Prinţului Charles nu-şi dorea niciodată să se facă mare tam-tam cu ocazia zilei ei de naştere.

Conform celor declarate de McGrady, Lady Di prefera, de fiecare dată, să-şi serbeze ziua în privat, alături de prieteni apropiaţi şi fără să se facă vreo mare agitaţie pe marginea subiectului. Iar, dacă pica într-o zi de lucru, voia doar să ia cina cu băieţii ei şi atât. Compania fiilor ei era cadoul perfect pentru ea.

„Nu-şi dorea niciodată vreo sărbătorire prea mare‟, dezvăluie Darren. „Îi era de-ajuns să meargă la restaurantul San Lorenzo cu un prieten, pentru a lua prânzul în linişte. Apoi, seara, făcea un duş sau o baie, după care îşi punea pe ea un prosop sau un halat, îşi usca părul cu un prosop, se ducea în bucătărie şi anunţa pe toată lumea că era pregătită pentru cină. Era totul foarte liniştit, foarte discret‟, a adăugat fostul angajat de la Palat. „Cred că era ca mai toate femeile care nu prea-şi doresc să serbeze faptul că îmbătrânesc‟, conchide acesta.