Nu avem toţi acelaşi stil culinar. De aceea,noile produse XL-S Medical se găsesc în trei variante,pentru a avea de unde alege. Ele au fost create special pentru a-ţi completa stilul de viaţă,având ca repere mese sănătoase şi echilibrate. Au ingrediente active naturale care sunt eficiente mai ales atunci când sunt alternate cu o dietă sănătoasă şi cu exerciţii fizice constante. Un plus al acestei game este faptul că nu dă dependenţă,putând fi folosită şi de copii cu vârsta peste 12 ani,care au indici de masă corporală de peste 18.5.

Dacă la o masă mănânci alimente bogate în grăsimi,dacă ieiXL-S Medical Fat Binder imediat după masă,reduci absorbţia grăsimilor cu până la 27%. Produsul este îmbogăţit cu vitaminele A,D şi E,pentru a compensa orice pierdere de vitamine.

O altă variantă de produs din această gamă,XL-S Medical Carb Blocker,este utilă celor mănâncă alimente bogate în carbohidraţi (pâine,orez,cartofi,paste). Se ia înainte de masă şi favorizează o reducere de 66% a absorbţiei de carbohidraţi.

Pofta de a mânca dulciuri sau de a ronţăi o diminuează un alt treilea produs din gamă,XL-S Medical Appetite Reducer,care este recomandat a fi luat cu 30 de minute înainte de masă sau de gustare. Conţine fibre complexe solubile şi oferă o senzaţie plăcută de saţietate.

Pentru a demostra eficienţa acestor produse,a fost creată Academia XL-S Medical în care s-au înscris farmaciste dornice să le testeze,să-şi schimbe stilul de viaţă şi să slăbească. Anul trecut,la această provocare au fost înscrise 10 farmaciste care au slăbit aproximativ 60 de kilograme aplicând combinaţia:mese sănătoase,mişcare şi varianta potrivită de XL-S Medical.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste produse,accesează site-ul www.xl-s.ro!