Rochia de dantelă


Nu vei da niciodată greş cu o rochie din dantelă, deoarece reprezintă o piesă vestimentară clasică şi elegantă. Poţi opta pentru un model până la genunchi, într-o culoare închisă sau pentru un model în nuanţe de pastel sau culori vii, imediat sub genunchi. Pentru un aer fresh, întregeşte look-ul cu o coafură lejeră, cu bucle, nimic prea studiat.

Salopetă elegantă


Dacă vrei să arăţi bine, dar să te simţi şi comod în acelaşi timp şi să poţi dansa în voie, poţi opta pentru o salopetă elegantă. Nu există un model anume pe care trebuie să-l alegi, acesta putând fi mulată, evazată, cu decolteu sau cu spatele gol. Ţine cont de conformaţia corpului tău şi de ce anume vrei să scoţi în evidenţă, atât din punct de vedere fizic, cât şi al personalităţii.

Rochie lungă


Dacă îţi doreşti să fii mai elegantă sau să pari mai suplă şi mai înaltă, alege să porţi o rochie lungă. Chiar dacă este lungă, îţi poţi pune picioarele în evidenţă optând pentru un model cu crăpătură pe o parte. Deşi nu este extrem de comodă, acest tip de rochie merită purtată, căci nu sunt multe ocaziile în care te poţi îmbrăca precum un star la Hollywood.

Fustă şi bluză


Poţi obţine o ţinută reuşită combinând două piese - o fustă şi o bluză, ambele elegante. Acest mix este potrivit şi pentru ocaziile la care-ţi doreşti să participi, însă nu ai o rochie în garderobă şi nici nu te afli într-un moment în care să investeşti în achiziţionarea uneia. Accesoriile alese cu grijă,precum un colier interesant sau o pereche de cercei bijuterie te vor scoate din anonimat.

Sursă foto: Pinterest