În fiecare anotimp,designerii îşi pun imaginaţia la treabă şi creează modele de haine care să se potrivească gusturilor vestimentare ale momentului,chiar şi pentru cei mai pretenţioşi clienţi.

Culorile de sezon,detronate

Afară e frig,ceaţa pluteşte peste tot şi o nuanţă de cenuşiu abundă în ţinuta de serviciu. Este scuza perfectă ca să te îngropi într-o culoare uniformă. În plus,deoarece este frig,te-ai obişnuit să găseşti de cumpărat pulovere în culori neutre sau rezervate cum ar fi negru,maro,bleumarin,violet închis. Până la un punct,acestea merg de minune. Dar nu-i aşa că-ţi lipseşte o pată de culoare care să-ţi însenineze ziua şi starea de spirit?

Modele inovatoare de pulovere

Ei bine,urmează şi vestea bună. Colecţia de toamnă-iarnă 2011 se îndepărtează de modelul clasic şi-ţi propune câteva modele inovatoare. Puloverele sezonului abundă în nuanţe luminoase ca purpuriu,portocaliu neon,violet,albastru deschis şi altele. În plus,aceste tonuri pot veni in combinaţii îndrăzneţe. De asemenea,se caută puloverele cu imprimeuri şi chiar franjuri.

Ce materiale să alegi

Puloverele care se poartă în această iarnă sunt făcute din materiale semitransparente şi tricotate,cu ochiuri medii sau marii. În funcţie de gusturi şi de ceea ce vrei să pui în evidenţă,se poartă modelele foarte scurte,cât şi cele lungi,cu laterale. Decolteurile nu mai sunt la modă,ele au fost înlocuite cu gulere semirulate sau strânse pe gât.