Vestea că Ramona Olaru ar urma să divorţeze a surprins pe toată lumea, însă Ramona a vorbit despre relaţia cu soţul ei care nu a lămurit, însă, misterul. 
”Soţul meu e la polul opus faţă de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de aşteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agăţat pe el la mare. (…) Au trecut câţiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relaţie, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…) Amândoi suntem geloşi. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial şi a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înşală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva şi atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine”, a declarat Ramona Olaru pentru cancan.ro, neexplicând imaginile în care a fost surprinsă alături de alt bărbat.
Conform sursei citate,  soţul Ramonei Olaru ar fi băgat divorţ la notar şi nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi nişte imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din Bucureşti.