Ayan Schwartzenberg s-a născut pe 1 august 2004 într-o clinică privată din Israel, potrivit Avantaje.ro. Pe când băieţelul avea 5 ani, Mihaela Rădulescu a luat hotărârea să părăsească România şi să se stabilească în Monaco într-un imobil aflat pe cea mai scumpă stradă din lume, Princess Grace, a mai precizat sursa citată. 

„Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică”, a spus Mihaela pentru Click.ro

Întrebată dacă fiul ei ia steroizi pentru a arăta atât de bine, vedeta a declarat că Ayan urmează un stil de viaţă sănătos:

„Nu ia nimic. Doar sport zilnic, mâncare sănătoasă şi… disciplină. Nici un fel de suplimente, iar steroizii cred că sunt foarte periculoşi, mai ales la tineri în creştere. Nu i-aş recomandă aşa ceva nimănui, cu atât mai puţîn copiilor noştri. Cred foarte tare în combinaţia dintre mai multe sporturi, care dezvoltă armonios toate grupele musculare. Ayan face multe sporturi, dintotdeauna. Mai toate în aer liber, nu la sală”, scrie Viva.ro

Mihaela a fost un bun exemplu pentru Ayan, mai ales că fiul ei se poate lăuda că până la 16 ani a experimentat deja skateboard electric, parapantă, paraşutism, snowboard, wakeboard, karting, hochei şi multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) şi Muay Thai, a mai precizat sursa citată. 

FOTO Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg / Instagram ayanschwartzey