O perioadă alocată procesului de detoxifiere este necesar într-o asemenea situaţie. Retenţia de apă este o problemă medicală cu care se confruntă persoanele care neglijează sănătatea generală a întregului organism. Cauzele care stau la baza unei astfel de situaţii sunt diverse. Descoperă câteva:

-          Petreci prea mult timp în picioare. Chiar dacă nu este o activitate ieşită în vremurile actuale, ar trebui să acorzi mai multă atenţie timpului petrecut în picioare. Încetul cu încetul, lichidele se vor acumula la nivelul membrelor inferioare.

-          Nu consumi alimente bogate în proprietăţi nutriţionale. Corpul tău are nevoie de un mix de vitamine administrat constant pentru a putea funcţiona la capacitate maximă.

-          Exagerezi în ceea ce priveşte consumul de sare. Ar trebui să fii atent/ă aşadar la alimentele pe care le consumi şi mai ales pe care le achiziţionezi din supermarketuri. Cantităţile de sare pot fi mai mari decât ai fi crezut.

-          Analgezicele sau antidepresivele administrate în exces nu sunt recomandate dacă îţi doreşti să păstrezi un echilibru la nivelul organismului.

Care sunt simptomele retenţiei de apă şi cum poate fi tratată eficient?

De cele mai multe ori, problema retenţiei de apă este asociată cu umflarea membrelor superioare şi inferioare. Însă, pot apărea, de asemenea, şi alte aspecte precum:

-          Durere constantă şi umflături la nivelul articulaţiilor.

-          Acumularea unui surplus de greutate.

-          Probleme în ceea ce priveşte realizarea respiraţiei.

-          Dureri de cap şi migrene.

-          Pielea devine lucioasă şi întinsă.

Unul dintre tratamentele eficiente la care poţi apela este ceai de slăbit din gama Indian Kino. Cu ajutorul său, metabolismul este revitalizat. Utilizează doar produse ingrediente 100% naturale pentru rezultate excepţionale. Frunzele de senna, ceaiul negru, florile de tei, şi rozmarinul sunt doar câteva dintre componentele esenţiale. Avantajele pe care le are vizează un spectru larg de aspecte. Funcţiile sistemelor cardiac şi digestiv vor fi restabilizate. Fluctuaţiile de greutate vor fi îndepărtate cu succes. Corpul va căpăta o estetică armonioasă, iar celulita nu va mai reprezenta o problemă. De asemenea, te vei bucura de un boost de energie debordantă. Vei căpăta o stare de bine constantă şi un tonus mult mai bun. La finalul zilei, vei constată că nivelul productivităţii a crescut semnificativ.

Păstrarea unui stil de viaţă sănătos este punctul central pe care ar trebui să îl urmezi cu atenţie. Alimentaţia corespunzătoare, produsele naturale şi mişcarea constantă sunt esenţiale pentru a ajunge la rezultatele aşteptate. Corpul tău nu se va mai confrunta cu situaţii neplăcute, disconfort sau dureri. Portofoliul unui brand profesionist şi cu experienţă în suplimentele pentru slăbit şi detoxifiere îţi garantează că te vei simţi mult mai bine în pielea ta.

Pune întotdeauna accent pe importanţa sănătăţii tale!

 

Sursa foto: Freepik