Când eşti o celebritate, cu atât mai mult dacă eşti femeie, ai toate privirile aţintite asupra ta. Unele vedete au o întreagă echipă în spate, de la cei mai buni artişti de machiaj, până la cei mai buni coafori care au ani de experienţă şi cunosc toate cele mai bune sfaturi şi secrete de frumuseţe şi machiaj. Unele vedete au împărtăşit aceste trucuri care le fac pielea strălucitoare, machiajul perfect, părul superb.

Este adevărat că vedetele din SUA au acces la unele dintre cele mai bune tratamente faciale şi dispozitive de înfrumuseţare din lume, dar atunci când sunt intervievate despre pielea lor, cele mai bune sfaturi ale lor sunt adesea simple şi ieftine. Chiar şi cele mai strălucitoare tenuri pot fi atribuite unei rutine nu prea complicate, alegerilor de nutriţie şi stil de viaţă ori reţetelor de casă care au fost transmise de propria familie.

Uleiul de seminţe de struguri, recomandat de Emma Stone

Pielea impecabilă a Emmei Stone are nevoie de o îngrijire specială, deoarece este foarte sensibilă. Îi este greu să găsească produse care să nu-i creeze iritaţii. În locul cremelor hidratante care au efecte negative asupra tenului ei, Stone foloseşte uleiul din seminţe de struguri. Astfel îşi menţine pielea hidratată şi arăta foarte bine pe ecran.

Gwyneth Paltrow e atentă la exfoliere

Un susţinător al etapei de exfoliere a pielii, Gwyneth Paltrow crede că este cea mai importantă parte a rutinei ei de înfrumuseţare. „Este un mod uimitor de a-ţi exfolia corpul‟, a spus ea într-un interviu. „Iei peria de corp anticelulitică, uscată şi, începând de la picioare perii tot corpul cu mişcări uşoare şi ferme. Este fantastic pentru circulaţie şi ajută la îndepărtarea celulitei. Fac asta în fiecare seară înainte să intru în baie. ‟

Trucul cu zaţ de cafea al lui Halle Berry

Halle Berry foloseşte zaţ de cafea atunci când îşi spală corpul şi ca exfoliant pentru a preveni celulita. Exfolierea uşoară pe care o realizează cu ajutorul zaţului de cafea netezeşte pielea, alături de cofeină care măreşte fluxul de sânge. De asemenea, previne retenţia de apă.

Secretul tenului strălucitor al lui Hilary Duff

Adesea, Hilary Duff foloseşte un spray hidratant răcoritor înainte de a se machia. Pulverizează puţin chiar înainte de a aplica fondul de ten fundaţia, pentru a alunga obseala şi a-i revigora tenul. Unele astel de spray-uri conţin antioxidanţi care ajută la amplificarea frumuseţii naturale a feţei şi care menţin pielea hidratată de-a lungul zilei.

Cum se menţine în formă Jennifer Lopez?

Toţi ne dorim strălucirea artistei Jennifer Lopez. Se pare că secretul ei nu constă în tratamente costisitoare. Trebuie doar să se relaxeze şi să pună capul pe o pernă. Ea a declarat pentru publicaţia „InStyle‟: „Cel mai important lucru este să dormi întotdeauna suficient. În mod ideal, mi-ar plăcea să dorm 9 sau 10 ore, dar în orice caz, mă asigur întotdeauna că am cel puţin 8.‟

Catherine, Ducesa de Cambridge face tratamente cu venin de albine

Beneficiile veninului de albine au fost observate şi de Ducesa de Cambridge. Este chiar secretul pielii ei frumoase. Se pare că atunci când veninul intră în contact cu tenul, pielea reacţionează ca şi cum ar fi fost înţepată. Acest tratament ajută la vindecarea cicatricelor, acneei, la îmbunătăţirea texturii pielii şi la reducerea ridurilor. A fost supranumit „botoxul natural‟, dar, dacă eşti alergic la produsele apicole, evită acest truc de înfrumuseţare.

Cum reuşeşte Catherine Zeta-Jones să aibă bucle atât de frumoase?

Secretul părului lung şi ondulat al actiţei Catherine Zeta-Jones este ceva la care poate nu te-ai aştepta: berea. Trucul de clătire a părului cu bere există de mult timp. Berea ajută la prevenirea căderii părului datorită vitaminei B şi a aminoacizilor pe care le conţine, iar alcoolul ajută la eliminarea reziduurilor. Vitamina B reglează secreţia de sebum de la nivelul scalpului. Drojdia de bere este şi ea utilă. Are un pH acid, ceea ce înseamnă că repară firele de păr şi face podoaba capilară să strălucească. Dacă vrei să pui în practică acest truc, limpezeşte părul cu bere, înfăşoară-l într-un prosop şi clăteşte-l după 5-10 minute.

FOTO: Shutterstock