În ultimele sale zile de viaţă, Robin îşi pierduse abilitatea de a-i face pe ceilalţi să râdă şi, în ciuda sprijinului familiei şi al prietenilor, acesta continua să se adâncească într-un hău din care, din păcate, nu şi-a mai revenit niciodată.

„Robin îşi pierdea minţile, iar el era conştient de acest lucru‟, a declarat soţia sa, Susan Schneider, în noua biografie a regretatului superstar, Robin, scrisă de Dave Itzkoff. Conform celor publicate de Vanity Fair, văduva l-a descris pe Williams ca pe un „avion 747 care se pregătea să aterizeze fără frâne” după ce actorul terminase lucrul la filmul Night at the Museum.

Cu toate că au trecut aproape 7 ani de la dispariţia sa, lumea şi-l aminteşte pe Robin Williams şi încearcă încă să accepte moartea lui. Cu numai câteva zile înainte de cea de-a 70-a aniversare a comicului, care a picat pe 21 iulie 2021, Jeras Ikehorn a pus, pe Twitter, o întrebare interesantă - Moartea cărei celebrităţi o regretă cel mai mult?

În timp ce unii au răspuns că pierderea Prinţesei Diana i-a afectat cel mai mult sau că lui Michael Jackson îi duc cel mai mult dorul, numele lui Robin Williams a început să apară tot mai des în răspunsurile celor interesaţi de subiect.