Această rochie este aleasă pentru că spune o poveste. În plus,acaestă piesă vestimentară este rară şi originală,făcându-te să te simţi importantă.

 

Rochii de mireasă vintage. Sunt mai scumpe decât cele tradiţionale

 

În comparaţie cu orochie de mireasătradiţională,o rochie vintage  poate să fie destul de costisitoare. Şi asta pentru că este rară. Dacă totuşi nu vrei să cheltuieşti foarte mult pe rochia de mireasă,o alternativă ar fi să porţi rochia de mireasă a bunicii sau a mamei,în cazul în care acestea au păstrat-o. O altă variantă ar fi să-ţi faci propria rochie vintage,cu materiale delicate,specific vremurilor de demult.

 

Rochii de mireasă vintage. Sunt căutate de femeile iubitoare de obiecte vechi

 

Aceste rochii sunt foarte râvnite în rândul cumpărătoarelor iubitoare de lucruri vechi. Rochiile din anii '30,sunt,de obicei,mai greu de prelucrat,iar rochiile din anii 1940 sunt pentru miresele care vor să adopte un look dramatic. În schimb,rochiile din anii 1960 sunt largi în jurul mijlocului,având talia neidentificabilă,iar cele din anii 1970 au elemente renascentiste,sunt fluide şi confecţionate din materiale de calitate.  De asemenea,de multe ori,acestea acoperă gâtul.

 

Rochii de mireasă vintage. Ai grijă ca rochia să se potrivească măsurilor tale

 

Un element important pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când alegi o rochie de mireasă de epocă este să ţi se potrivească. Şi asta pentru că nimic din lume nu va putea modifica dimensiunea taliei. Totodată,nu se poate face ceva mare,din ceva prea mic.

Important este să vezi şi în ce stare se află materialul din care este confecţionată rochia de mireasă. Există anumite mătăsuri care se usucă în timp şi,dacă încerci să modifici rochia,există riscul ca aceasta să se destrame. Dacă rochia este confecţionată din satin sau dantelă,de obicei,acesta poate fi restaurată.

Credit foto:ny.racked.com