Actorul Ben Affleck şi-a făcut un nume la Hollywood după ce a jucat alături de cel mai bun prieten Matt Damon în „Good Will Hunting‟ în 1997. Cu toate acestea, a apărut şi în „cel mai prost film lansat vreodat‟, după cum este considerat „Gigli‟. Filmul din 2003, în care actorul joacă alături de logodnica sa de atunci, Jennifer Lopez, a încasat circa 6 milioane de dolari în SUA contra unui buget enorm de 54 de milioane de dolari. După doar trei săptămâni, filmul a fost scos din cinematografe, după ce criticii au afirmat despre el:  „Este o mizerie‟. „Gigli‟ a fost un dezastru atât pentru Affleck, cât şi pentru Lopez. Lui i-a luat o vreme să-şi recâştige statutul în lumea actoriei. Din fericire, a revenit atunci când a regizat, a produs şi a jucat în pelicula „Argo‟, care i-a adus premiul Oscar pentru cea mai bună imagine. În timp ce Affleck a trecut peste hopul unui film nereuşit, nu mulţi au reuşit să revină după ce au dat greş cu unele roluri.

Apariţia Madonnei în „Swept Away‟ a făcut-o să renunţe la actorie

Madonna a luat cu asalt lumea muzicii pop în anii '80 şi '90 şi nu a durat mult până când cântăreaţa s-a aventurat şi în lumea actoriei. Le-a arătat admiratorilor că este o artistă cu mai multe faţete după rolurile principale din „Desperately Seeking Susan‟ din 1985 şi „Evita‟ din 1996. Acesta din urmă i-a adus Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă.

Artista a jucat în mai multe filme, dar „Swept Away‟ din 2002, un remake al unui film din 1974, a convins-o să se limiteze la muzică. Filmul a fost regizat de fostul ei soţ, Guy Ritchie, şi a adus doar 375.000 de dolari. Performanţa Madonna a fost, de asemenea, puternic criticată. După aceea, Madonna a declarat pentru MTV News în 2012: „Îmi place mai mult să regizez. Când scriu şi regizez, îmi folosesc propria voce. Când sunt actriţă, sunt doar un pion‟.

Cariera lui Demi Moore a luat o întorsătură greşită după „Striptease‟

Demi Moore a înregistrat un succes uriaş în anii '90, după ce a jucat în filme precum „Fantoma mea iubită‟, „A Few Good Men‟ şi „Propunere indecentă. În scurt timp, a devenit unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, când a acceptat să preia rolul Erin Grant din filmul „Striptease‟ (1996) al regizorului Andrew Bergman. Se pare că atitudinea ei de platou a condus-o la eticheta de diva dificilă. Filmul a oprit-o pe Moore să mai primească un rol principal la Hollywood. Performanţa slabă a filmului a făcut-o să se retragă în Idaho şi să facă o pauză de mai mulţi ani de la actorie, până ca, în cele din urmă, să revină în anul 2000.

Cum l-a afectat pe Bruce Willis rolul din „Die Hard‟?

La începutul seriei „Die Hard‟ („Greu de ucis‟), în 1988, Bruce Willis era actor de televiziune, iar acest film l-a ajutat să devină un erou al filmelor de acţiune. Cu toate că seria i-a oferit cu siguranţă lui Bruce Willis o carieră de succes, a fost nevoit să-şi sacrifice auzul. Un accident din timpul filmărilor i-a afectat urechea stângă şi l-a lăsat parţial surd.

Mike Myers e conştient că „The Love Guru‟ i-a afectat cariera

Actorul Mike Myers s-a impus ca vedetă comică după apariţiile în "Saturday Night Live‟ din 1989 până în 1995 şi a adus la viaţă mai multe personaje de-a lungul carierei sale, inclusiv în seria de filme „Austin Powers‟ . Myers a avut succes şi în lumea filmelor animate după ce i-a dat viaţă lui Shrek în 2001 şi cele patru continuări ale sale.

Rolurile sale de film au început să nu mai aibă succes după ce a jucat în „The Cat in the Hat‟, în 2003, considerat „dezamăgitor” de critici. Cu toate acestea, abia în „The Love Guru‟, din 2008, cariera lui Myers a văzut cu adevărat decăderea. Criticul Roger Ebert a numit filmul „o experienţă tristă”. După aceea, Myers nu a mai jucat un rol principal. A avut o apariţie în „Inglorious Bastards‟ în 2009 şi un rol în „Bohemian Rhapsody‟ din 2018. Cu toate acestea, s-ar putea să revină cu „Shrek 5‟ care se aşteaptă să fie lansat în 2022.

Ce sacrificii a fost nevoită să facă Judy Garland pentru rolul din „Vrăjitorul din Oz‟?

Trecerea de la filmul alb-negru la filmul colorat, costumele minunate şi lumea fantastică din „Vrăjitorul din Oz‟ au cucerit generaţii de cinefili. Din nefericire, pelicula a fost un coşmar pentru actriţa din rolul principal, Judy Garland. Producătorii şi regizorul au presat-o în mod constant pe Garland să slăbească, forţând-o să ia amfetamine, să fumeze şi să urmeze o dietă strictă pentru a-şi menţine greutatea.