Româncă de 11 ani, la Festivalul San Remo Junior

Carla Sabău a reuşit să impresioneze juriul festivalului. Aceasta a interpretat o piesa din repertoriul artistului francez Charles Aznavour. De la vârsta de 6 ani, micuţa româncă participă la concursuri muzicale.

Are mai multe premii şi trofee. În 2018, aceasta a câştigat premiul I la Mamaia Copiilor. La San Remo, Carla Sabău a interpretat „La Boheme”, din repertoriul artistului francez Charles Aznavour.

Juriul a fost extrem de impresionat de calităţile vocale ale româncei de 11 ani. Din 22 de ţări, aceasta a reuşit să se situeze pe locul 2. Primul loc a fost câştigat de moscovita Elizaveta Trofimova, în vârstă de 10 ani.

Carla Sabău, locul 2 la Festivalul San Remo Junior

„Pentru mine muzica înseamnă o bucurie, de fiecare dată când cânt mă bucur şi cânt din tot sufletul meu. Nu ştiu ce m-aş face fără muzică. Cânt de multe ori pe zi, fredonez, iar înainte de concursuri mă antrenez serios şi cânt piesa aleasă de multe ori.

După ce am obţinut locul II la festivalul San Remo Junior, unde am interpretat în limba franceză piesa „La Boheme”, compusă de Charles Aznavour, m-am bucurat foarte mult, în primul rând pentru faptul că am ajuns până acolo.

Citeşte şi: Mămica din Bucureşti, şocată de ce păţeşte fiul, la şcoală: ”Unde-i trimit eu pe ăştia micii?”

Am cântat pe cea mai mare scenă a Teatrului Ariston din San Remo, unde cântă vedetele muzicii italiene, mi-a plăcut orchestra, pe care o consider minunată. La finala mondială San Remo Junior, care s-a desfăşurat în perioada 1 – 5 mai, au fost 22 de concurenţi din tot atâtea ţări”, a declarat Carla Sabău pentru Mediafax. 

Citeşte şi: Psihiatru: "Părinţii permisivi dau naştere unei generaţii de monştri"