Culorile joacă un rol important în vieţile noastre. De-a lungul timpului, cercetările au arătat că ele ne influenţează stările emoţionale, unele ne pot linişti, iar altele ne pot face să fim agitaţi. Chiar dacă nu eşti conştient de semnificaţiile simbolice ale culorilor pe care le porţi, subconştientul tău este. Obişnuieşti să porţi negru, albastru, maro, roşu, portocaliu, roz galben, verde sau alb? Iată ce pot dezvălui aceste culori despre personalitatea ta!

Negru, mereu la extreme

De regulă, negru este culoarea pe care oamenii o poartă atunci când cineva trece în nefiinţă şi este considerată de mulţi o culoare asociată cu evenimentele triste din viaţă. Însă, din fericire, negru nu se poartă doar pentru a respecta morţii, ci şi la o petrecere, atunci când o persoană îşi doreşte să se remarce prin eleganţă. Negrul simbolizează extremele - totul sau nimic. Este o culoare de forţă, putere, rafinament, eleganţă şi autoritate.

Dacă porţi albastru eşti o persoană calmă

Dacă porţi culoarea albastră asta înseamnă că poţi fi o persoană calmă. De asemenea, când porţi albastru emani creativitate, pozitivitate, pace, loialitate şi se spune că eşti o persoană care trăieşte după propriile reguli şi după propriul adevăr.

Maro reprezintă inteligenţa