Ruby a răspuns provocării de a se lăsa tatuată în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea de la Pro Tv. Pentru că îi place animal print-ul, Ruby a decis să îşi aplice pe abdomen un tatuaj temporar cu un leopard. 

,,Eu am (n.r. tatuaje) fără număr, acum am găsit un leopard foarte drăguţ. Dacă îmi va plăcea foarte mult, s-ar putea să mi-l fac în realitate”, a declarat Ruby în cadrul emisiunii.

,,Era momentul să-mi tatuez ceva. Dacă tot am slăbit în halul ăsta zilele astea hai să facem treabă”,  a mai spus Ruby.

Ea a postat şi o poză pe Instagram şi a lansat un sondaj pentru cei care o umăresc. Dacă majoritatea vor fi încântaţi de desen, tatuajul ar putea deveni permanent:

,,Cei de acasă să-mi daţi un mesaj să-mi spuneţi dacă vă place şi să-l păstrez sau stai liniştită fată că ai prea multe”.

Acum câteva zile, Ruby a pozat topless, acoperindu-şi sânii şi a comentat că se simte prea bine în pielea ei.

,,Poate unora o să li se pară prea mult poza asta, sau n-o să le placă... Dar mă simt prea bine în pielea mea şi cu mine ca să o ţin ascunsă în telefon! Asta sunt eu, cu bune şi cu rele, fără edit şi filtre! Îmi place de mine cel mai mult din lume asa!
Învăţaţi să vă uitaţi în oglindă şi să vedeţi în ea cea mai frumoasă şi iubită persoană din viaţa voastră! O să vă schimbe viaţa treaba asta! Nu există defecte şi nici perfecţiune, există individialitate şi trebuie iubită şi sărbătorită! Când eşti bine cu tine, poţi să apreciezi binele şi frumosul din jurul tau!” a scris artista pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram/ @rubyishot