Fostul jucător de tenis de talie internaţională şi-a dorit să facă lumină în acest caz şi a arătat tuturor cuponul de pensie. S-a întâmplat chiar în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, iar realitatea a surprins pe toată lumea.

Actriţa Tily Niculae e însărcinată pentru a doua oară: ”Mă uit în oglindă şi mă minunez!”

„Există oameni indignaţi că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu ştiam de ce e supărat şi m-a sunat. Şi a zis ”băi Dănuţe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia”. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general-maior în rezervă, câştigă 1.445 de lei. Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se opreşte lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este preţuit de statul român cu suma asta, este o umilinţă. Şi se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău ţara asta? M-a rugat să fac această clarificare”, – a mărturisit Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Apostol Andrei! Te fereşte de necazuri şi îţi apără casa de primejdii

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de tenis ai anilor 1970,  fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 şi 1973. Din cele 83 de titluri câştigate, numai 58 au fost înregistrate de Asociaţia Jucătorilor de Tenis Profesionişti (ATP).