Într-un interviu recent, Rita a vorbit despre foştii ei iubiţi faimoşi, dar starul de 89 de ani a oferit şi sfaturi despre o viaţă sexuală împlinită. Atunci când a acceptat să apară în One Day at a Time (2017-2020), Rita a pus o singură condiţie: „Personajul meu trebuie să aibă o latură sexuală evidentă. Incapacitatea de-a concepe o nouă viaţă nu presupune ca o femeie să nu mai aibă deloc sentimente”, a precizat ea.

Moreno a avut o relaţie amoroasă cu Marlon Brando, dar a suferit enorm atunci când a găsit lenjeria intimă a altei femei la el acasă, a dezvăluit vedeta în Esquire. Pentru a se răzbuna pe el, a ieşit în oraş cu Elvis Presley. „Am avut câteva întâlniri amoroase cu Elvis, iar Marlon a aflat despre ele şi s-a supărat foarte tare. Şi asta chiar dacă el obişnuia să calce strâmb în relaţia noastră şi să aibă lenjeria intimă a altor femei acasă al el... S-a înfuriat la culme, arunca cu scaunele prin casă... A fost minunat!”

Rita s-a cuplat cu Elvis atât cât să-l facă pe iubitul ei gelos, în rest n-a prea fost impresionată de Regele Rock'n'Roll. “Lumea mă tot întreba cum mi se părea Elvis, dar mie mi se părea destul de plictisitor, un băiat simplu de la ţară. Era drăguţ, dar plictisitor. Nu ştiu ce altceva vă pot spune despre el...”, a mărturisit actriţa.