Cei mai mulţi dintre noi, când sunt trădaţi sau răniţi, încercăm să fim împăciuitori şi să trecem peste acea problemă. Cu toate acestea, în unele cazuri, nu putem să ne suprimăm dorinţa de a ne răzbuna într-un oarecare fel. Unii au apelat la nişte metode nebuneşti de răzbunare. Totuşi, încearcă să nu procedezi la fel, oricât de inteligente, inofensive şi amuzante şi s-ar părea unele dintre acestea.

Tatuaj pentru trădători

Ori de câte ori cineva descoperă că partenerul l-a înşelat, reacţia iniţială este să-l confrunte şi să-i spună tot ce are pe suflet. Nu aşa a procedat o tânără utilizatoare a reţelei sociale Twitter. Şi-a păstrat calmul şi a pus la punct un plan de răzbunare simplu şi genial. „Iubitul meu m-a înşelat, aşa că l-am convins să facem amândoi câte un tatuaj cu numele celuilalt. El a mers primul, iar eu am plecat acasă”, a spus fata care şi-a părăsit apoi partenerul. I-a lăsat amintirea constantă a greşelii lui, gravată permanent pe piele.

Lista imposibilă de cumpărături

În 2019, bloggeriţa Baby Sideburns s-a gândit la o modalitate amuzantă de a se răzbuna pe soţul ei şi de a scăpa de frustrarea creată de lenea lui. Se săturase ca el să stea întins pe canapea în timp ce ea nu-şi mai vedea capul de treburi casnice. A făcut o lungă listă de cumpărături care conţinea mai multe produse, i-a dat-o soţului şi l-a trimis la supermarket. Cu toate acestea, produsele notate nu existau. Ea s-a amuzat copios în timp ce el căuta în disperare lapte cu 3% grăsime, căpşuni fără seminţe, humus dietetic, brânză cu aromă de pepene galben şi tarte organice.

Bolovanul din faţa casei

Cuplurile divorţate sunt încercate adesea de sentimentul de răzbunare. Acesta a fost cazul lui Dany Larivière, primarul unui mic oraş canadian. A strâns atât de multă amărăciune după divorţ, încât a decis să-i ofere soţiei sale o piatră imensă, aşa cum îşi dorise când o ceruse de soţie. Evident, ea se gândise la un inel cu o piatră preţioasă generoasă, strălucitoare. El chiar a lăsat-o fără cuvinte la aniversarea ei, când s-a trezit în curtea din faţa casei cu un bolovan de 20 de tone. Bărbatul a şi scris un mesaj direct pe stâncă: „La mulţi ani!”. Din nefericire pentru Larivière, după ce a fost supus unei investigaţii, a avut parte de acuzaţii pentru acel gest.

Citeşte şi:

Cele mai răzbunătoare zodii. Nativii pe care nu e bine să îi superi

Arestarea de la aeroport

În 2018, londoneza Angel Exford s-a răzbunat pe iubitul ei după ce şi-a dat seama că era un escroc. A observat că acesta posta poze cu maşini scumpe pe Instagram, în ciuda faptului că ducea lipsă de bani în viaţa reală. La prima lor întâlnire, după ce el a susţinut că şi-a pierdut portofelul, ea a fost nevoită să plătească întreaga consumaţie. Atunci, bărbatul i-a furat informaţii legate de card şi le-a folosit inclusiv pentru a cumpăra cadouri pentru o altă femeie. I-a dat în vileag comportamentul pe reţelele sociale, dar nu s-a oprit aici. După ce a descoperit că plănuia să plece într-o vacanţă cu cealaltă iubită, s-a răzbunat şi l-a arestat public la aeroport, mai ales că acea escapadă romantică avea să fie plătită tot din banii ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by This Morning (@thismorning)

FOTO: Shutterstock