Sacou din ţesătură cu guler, H&M, 159 lei


Sacou şi pantaloni, perechea câştigătoare

Pantalonii şi sacoul merg foarte bine împreună, tocmai de aceea, această combinaţie nu se va demoda niciodată. Evazaţi, skinny, la dungă sau chiar din denim, pantalonii trebuie să fie cât mai simpli. Evită modelele care sunt prea largi în jurul genunchilor sau coapselor, deoarece îţi deformează silueta. La o ţinută formată din pantalon şi sacou, bluzele joacă un rol foare important. Cele cu decolteu sau cu fundă la gât sunt cea mai bună alegere.

Pantaloni cu talie înaltă, Zara, 129, 90 lei


Poşetă cu lănţişor, Mohito, 79, 99lei


Botine negre cu talpă joasă şi cataramă, Stradivarius, 149 lei


Curea, Reserved, 29,99 lei


Bluză cu fundă, H&M, 99 lei


Sacou şi fustă – liber la imaginaţie 

Mulţi cred că sacoul se potriveşte bine cu o fustă strânsă pe şolduri, de tip creion. Totuşi, stiliştii moderni dezmint acest mit şi susţin că sacoul poate fi purtat cu aproape orice model de fustă, oferindu-ţi posibilitatea să experimentezi şi să creezi asocieri inedite. Pentru a arăta elegant, potriveşte sacoul cu o fustă lungă plisată, iar pentru a crea o ţinută mai romantică, combină-l cu o fustă scurtă.

Bluză cu guler înalt, H&M, 59,90 lei


Botine cu platform şi fermoar, Bershka, 159,90 lei


Cercei, Reserved, 29,99 lei


Fustă plisată din imitaţie de piele, Stradivarius, 129 lei


Geantă Shopper, Mohito, 99 lei


Accesoriile potrivite 

Indiferent de modelul pe care-l porţi, este important să alegi accesoriile potrivite pentru sacoul tău. Geanta, piesă indispensabilă din viaţa de zi cu zi a unei femei, trebuie să fie într-o armonie perfectă cu sacoul, nu doar la culoare, dar şi ca stil. Astfel, un sacou elegant poate fi combinat cu o servietă sau cu o geantă plic, în timp ce sacourile casual pot fi purtate cu o poşetă sau cu un rucsac. Iar dacă vrei să adaugi un plus de efect, îţi poţi decora sacoul cu o broşă sau cu o insignă.

Sursa imagine: yandex.ru