Nu doar fotomodelele trebuie să ţină diete drastice de dragul meseriei! Şi actorii fac acest lucru pentru a arăta exact la fel ca personajele pe care le interpretează. Christian Bale, Mila Kunis sau Natalie Portman sunt doar o parte dintre actorii care şi-au micşorat porţia de mâncare pentru a avea succes pe marile ecrane.

Natalie Portman

Pentru a o interpreta pe balerina din filmul „Black Swan, Natalie Portman a trebuit să slăbească 9 kilograme. Regizorul Darren Aronofsky spunea că Natalie a suferit foarte multe pe tot acest parcurs, deoarece trăia doar cu morcovi şi cu migdale.

Mila Kunis

Nu doar Natalie Portman a trebuit să facă schimbări drastice în dietă pentru filmul „Black Swan, ci şi Mila Kunis a slăbit considerabil pentru rolul său, ajungând să aibă aproape 40 de kilograme. Kunis a urmat o dietă restrictivă de doar 1200 de calorii pe zi şi s-a antrenat constant timp de 3 luni. Actriţa a declarat că această experienţă a fost îngrozitoare şi nu ar mai repeta-o. 

Anne Hathaway

Actriţa a trebuit să slăbească 11 kilograme pentru a o interpreta pe Fantine, din filmul „Les Miserables. Ea a consumat zilnic doar fulgi de ovăz uscat, lucru care i-a pus în pericol sănătatea, chiar şi după ce a slăbit considerabil: „Eram lipsită de vlagă, atât emoţional, cât şi fizic. Mi-au trebuit câteva săptămâni până când m-am simţit din nou eu. Privind în urmă întreaga experienţă, cu siguranţă a fost un gest nebunesc, declara Anne, potrivit Yourtango.

Christian Bale

Pentru a se pregăti de rolul său din „The Machinist, Christian Bale a pierdut 25 de kilograme, în doar patru luni. El şi-a atins acest obiectiv consumând doar o cafea neagră, un măr şi o cutie de ton pe zi. La 6 luni după terminarea filmărilor, Bale s-a confruntat din nou cu o provocare - el a trebuit să câştige 45 de kilograme pentru rolul din „Batman Begins, iar mai apoi să slăbească din nou. În urma acestor experienţe, Christian Bale s-a simţit epuizat: „Nu pot să o fac în coninuare, chiar nu pot. Mortalitatea mă priveşte în faţă, declara Christian.

Tom Hanks

Hanks a slăbit aproape 30 de kilograme pentru rolul său din filmul „Cast Away”, lucru pe care nu l-ar mai experimenta: „Am vorbit cu un mulţi actori care s-au îngrăşat pentru roluri, nimeni nu mai vrea să o facă din nou. Creşterea şi pierderea în greutate ar putea să dezvolte diabetul de tip 2, mai târziu în viaţă, spunea Tom Hanks. 

Sursă foto: Shutterstock