Fosta Zână a emisiunii ”Surprize, surprize” de la TVR a făcut foamea. Andreea Marin a mărturisit că a luat-o de la zero, ca multe vedete din România. Cu toate că apărea la TV şi arăta mereu impecabil, vedeta abia avea bani de mâncare.

Toţi românii au cunoscut-o drept Zâna surprizelor şi credeau că o duce bine deoarece emisiunea ei era mereu lider de audienţă. Adevărul era altul! Andreea Marin avea un salariu mizerabil şi abia îi ajungeau de la o lună la alta.

Salariul Andreei Marin la ”Surprize, surprize”

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la altă de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune”, a spus Andreea Marin, la o emisiune TV.

Citeşte şi: Andreea Marin şi primul divorţ. Vedeta a fost devastată

Andreea Marin şi-a început cariera de la zero

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţîn minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a spus vedeta care, în ziua de azi, are mulţi bani.

Citeşte şi: Andreea Marin s-a gândit la suicid din cauza bolii