Sandale cu toc, încălţăminte cu personalitate

Dacă îţi place să ieşi în evidenţă, o pereche de sandale cu toc, în tonuri îndrăzneţe, în nuanţe metalice sau în culori neon, va da un aer elegant şi, totodată, extravagant ţinutei tale. Vara aceasta se poartă sandalele cu toc înalt, care se potrivesc perfect cu fustele ample, pantalonii drepţi sau blugii strânşi pe picior.


Sandale cu toc, Mohito, 119,99 lei


Sandale, Deichmann, 119 lei


Sandale neon, Bershka, 79,90 lei

Sandale tip şlapi, vedeta sezonului

Rămas în tendiţe şi în vara lui 2018, acest model îţi aminteşte, cu siguranţă, de plimbările din vacanţă de pe faleză. Dacă eşti o persoană nonconformistă, care pune confortul pe primul loc, atunci ai găsit încălţămintea ideală. Disponibile în tot felul de nuanţe şi modele, sandalele tip şlapi vor oferi lejeritate ţinutei tale. Ştrasurile decorative, perlele şi fundele oferă un aspect aparte. Poartă-le cu pantaloni scurţi supradimensionaţi, cu blugi sau cu rochii vaporoase.


Sandale tip şlapi, Zara, 69,90 lei


Sandale joase, Bershka, 49,90 lei


Şlapi cu fundă, H&M, 79.90 lei

Sandale cu platformă, potrivite pentru plimbarea de seară

Nelipsite din trend, sandalele cu platformă reprezintă o variantă de bun-gust. Vara aceasta, poţi alege modele cu barete, în nuanţe metalice, care dau un aer preţios ţinutei, sau perechi cu imprimeuri şi culori puternice, perfecte pentru o plimbare în parc sau pe malul mării. Poartă-le cu pantaloni pescăreşti, cu rochii ample sau cu salopete uni, în special în nopţile călduroase de vară.


Platforme, depurtat.ro, 109 lei


Sandale cu platformă, Bershka, 69,90 lei


Sandale cu talpă ortopedică, H&M, 59,90 lei

Balerini, confort la superlativ

Extrem de comozi şi foarte practici, balerinii îţi pun în valoare ţinuta, fie că îi porţi ziua, la serviciu, fie că îi încalţi seara, la diverse ocazii. Ultimele tendinţe în materie de balerini sunt culorile tari, decupajele îndrăzneţe şi nuanţele pastelate, care oferă un aspect diafan ţinutei. Poartă-i cu blugi drepţi, pantaloni eleganţi sau cu fuste colorate.


Balerini de brocart, Mohito, 49,99 lei


Balerini, Depurtat.ro, 29 lei


Balerini, H&M, 59.90 lei

Sfat Click! pentru femei!

Dacă ţi se umflă picioarele, alege întotdeauna încălţămintea cu toc cu un număr mai mare faţă de cât porţi de obicei.