Când alegi produsele de îngrijire este bine să ţii cont de următoarele aspecte: să aibă la bază o selecţie de ingrediente atent selecţionate, să fie hipoalergenice, testate clinic şi să nu conţină substanţe precum parabeni, silicon sau ulei de parafină.

Produsele din gama SANOSAN îndeplinesc toate aceste condiţii, fiind formulate pentru a satisface nevoile specifice ale pielii bebeluşilor.

Îmbăierea, momentul cheie al fiecărei zi, în ritualul de îngrijire al celui mic

Bebeluşii adoră o băiţă caldă care le reaminteşte de momentele din burtica mamei. Produsele de baie de la SANOSAN sunt alegerea ideală pentru a se bucura din plin de această experienţă. Acestea protejează pielea delicată a bebeluşului de uscare şi curăţă fără a usca pielea şi părul.

Produsul vedetă Sanosan, Gelul de duş pentru păr şi corp este delicat cu pielea bebeluşilor, curăţă şi protejează cu fiecare picătură pielea şi scalpul, chiar din prima zi de viaţă.


Dacă bebeluşul începe să se joace în timpul băiţei, puteţi utiliza Şamponul pentru păr şi corp ca spumant de baie. De curând a apărut şi varianta de 100 ml “Baby ready to fly”, ce are avantajul de a putea fi luat în bagajul de mână în orice călătorie. Produsul este disponibil în patru variante (500ml, 400ml, 200ml şi 100ml), la preţuri prietenoase cu buzunarul părinţilor, faţă de alte branduri premium prezente pe piaţă.

Gesturi delicate de îngrijire pentru pielea sensibilă a bebeluşului

Îngrijirea potrivită pentru pielea sensibilă a bebeluşului este la fel de importantă ca şi curăţarea specifică a fiecărui tip de piele. Combinate cu un masaj blând, acestea ajută la menţinerea conexiunii emoţionale dintre tine şi pruncul tău.

Cu ulei de măsline şi proteine de lapte, Loţiunea de îngrijire Sanosan este ideală pentru protecţia pielii în orice moment al zilei. Produsul este disponibil tot în patru variante, de la formatul de călătorie – 100 ml şi până la cel de 500 ml.

Dacă pielea este mai uscată sau prezintă mici zone de descuamare sau roşeaţă, Crema de îngrijire pentru faţă şi corp protejează şi calmează pielea delicată. Cu alantoină, glicerină, vitamina E, ulei de măsline şi proteine de lapte, reface nivelul de hidratare şi de nutriţie.

Protejează zona scutecului de iritaţii

Indiferent de tipul de piele, zona scutecului este cea mai expusă riscului de apariţie a iritaţiilor, eczemelor şi leziunilor de maceraţie. Pentru a minimiza acest risc, produsele Sanosan formează o barieră de protecţie între piele şi scutec, în timp ce menţin şi refac funcţia de barieră a epidermei.

Crema cu oxid de zinc de la Sanosan protejează zona delicată a scutecului. Cu talc, oxid de zinc, lanolină, ceară de albine, vitamina E, ulei de măsline, proteine de lapte, pantenol, glicerină şi alantoină, este o formulă completă de îngrijire şi protecţie, din prima zi de viaţă. Disponibil la 150ml şi acum si 75ml. Crema poate fi folosită şi în cazul înţepăturilor de insecte.

Şi ca deplasarea să fie şi mai plăcută faceţi-vă rost de un Organizer Sanosan. Îl găsiţi în ofertele speciale din farmacii şi magazinele de bebeluşi.

Puteţi achiziţiona SANOSAN în farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum şi supermarketurile sau hypermarketurile din întreaga ţară. Ele pot fi gasite şi online pe principalele site-uri consacrate (generaliste şi pentru copii).

Mai multe informaţii găseşti aici: https://www.facebook.com/Sanosan-Cosmetice-393512134018777/ SI www.sanosan.com.ro