Evenimentul, organizat de Editura Trei în parteneriat cu Librăriile Cărtureşti, propune mai multe teme actuale privind familia.

* În ce fel şi pentru câtă vreme poţi să întreţii flacăra iubirii?

* Cum deosebeşti o relaţie de cuplu sănătoasă de o legătură sabotată de narcisism sau dependenţă?

* Cum ajung problemele părinţilor să perturbe viaţa copiilor şi ce poţi face pentru sprijini un copil ruşinos sau o adolescentă care şi-a pierdut busola?

Iată doar o parte dintre problemele care vor fi discutate în ediţia din această primăvară a Săptămânii PSI, într-o serie de evenimente care îşi propune de această dată să atingă cele mai fierbinţi teme din psihologia cuplului, familiei şi copilului.

Evenimentele Săptămânii PSI vor fi animate de psihoterapeuţi, formatori şi profesori universitari din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Arad şi Chişinău. Atelierele vor începe de la orele 18.30, intrarea este liberă, iar cărţile de parenting şi psihologie de cuplu publicate de Editura Trei vor fi disponibile cu o reducere de 25% pe toată durata evenimentului, în întreaga reţea a Librăriilor Cărtureşti.

Cu această ediţie, Săptămâna PSI înregistrează 360 de evenimente, din 2012 până în prezent. În 2014, ediţia dedicată părinţilor a fost nominalizată în cadrul Galei Industriei de Carte din România la categoria „Cea mai bună campanie de Marketing şi PR”.

„Săptămâna PSI” este o campanie realizată de Editura Trei şi de Librăriile Cărtureşti, cu sprijinul psihologilor şi psihoterapeuţilor din România şi răspunde nevoii de cunoştinţe de psihologie utilizabile în viaţa cotidiană. Teme precum iubirea, cuplul, parentingul, agresivitatea, ura, relaxarea, sexualitatea, funcţionarea psihicului, etc au fost expuse de-a lungul timpului de psihologi renumiţi din principalele oraşe universitare din ţară, atât prin discuţii la obiect şi prin exemple, cât şi prin recomandări şi prezentări de carte. Puteţi consulta aici programul complet al ediţiei din această primăvară.