Sarea de mare

Consumul acesteia aduce o mulţime de beneficii corpului, printre cele mai importante numărându-se abilitatea de a echilibra cantitatea de apă din corp, de a menţine pH-ul celulelor, de a absorbi particulele de mâncare în tractul intestinal, de a preveni crampele musculare şi de a menţine presiunea arterială. Poţi ţine o cură de o săptămână o dată pe lună cu sare de mare. Adaugă două linguri de sare de mare la un litru de apă filtrată, pe care o bei în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Dacă doreşti, poţi adăuga şi zeamă de lămâie, pentru a-i schimba gustul.

Lămâia

Mai exact, zeama de lămâie este extraordinar de bună pentru curăţarea colonului. Aceasta are proprietăţi antiseptice şi are puterea de a lupta împotriva bacteriilor dăunătoare. Apa cu zeamă de lămâie scade nivelul bacteriilor regăsite în jurul colonului. Bea limonadă de două ori pe zi şi te vei bucura de o stare de sănătate excepţională. Cele mai bune momente ale zilei sunt dimineaţa pe stomacul gol şi cu două ore înainte de cină.

Cidrul de mere

Cidrul de mere este recomandat pentru menţinerea sănătăţii colonului, dar şi pentru îmbunătăţirea stării generale de sănătate, în special pentru întărirea sistemului imunitar. Poţi ţine o cură de o săptămână cu o băutură preparată dintr-o lingură de cidru de mere, 2 linguri de miere, scorţişoară şi o cană cu apă, pe care să o bei de 3 ori pe zi.