Filmul regizat de Rachel Fleit ne arată tuturor cum este viaţa de zi cu zi a vedetei care suferă de crunta boală autoimună. Mai mult de un an, Selma a avut dureri insuportabile şi tot felul de dificultăţi – de la a nu mai putea vorbi la incapacitatea de a-şi folosi piciorul stâng. O bună parte din documentar este despre experienţa pe care a avut-o după transplantul de celule stem şi şedinţele de chimioterapie, pe care le-a făcut cu speranţa îmbunătăţirii sănătăţii lui Blair şi care au reuşit să-i repornească sistemul imunitar.

Documentarul cu pricina a fost lansat sâmbătă, pe 8 octombrie, eveniment care i-a pricinuit vedetei mari emoţii. Odată intrată în sala în care avea loc lansarea, audienţa s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o pe actriţă, lucru care i-a adus acesteia lacrimi în ochii ei. „Nu m-am simţit prea bine acum câteva minute, am venit destul de greu aici, aşa că vă mulţumesc!...”, a răspuns ea reacţiei publicului.

Selma a explicat de ce a avut o reacţie atât de emoţională la aplauzele celor prezenţi: „Sufăr de efectul pseudobulbar (n.r. care declanşează râsul sau plânsul brusc şi inexplicabil, ca efect al unei defecţiuni a sistemului nervos) şi nu mă pot opri din plâns. Dar lacrimile sunt de preferat decât cealaltă reacţie ce poate fi dată de această afectare pseudobulbară – un comportament obraznic. Mi-aş dori să mă fi putut prezenta mai bine în faţa voastră!...”