„Prietenul meu cel mai bun, sufletul meu pereche şi partenerul meu de viaţă de 30 de ani, mi-a trimis din greşeală un mesaj pe care evident voia să-l trimită prietenei lui. O numea după un nume idiot de animal şi i-a spus că o iubeşte. 

Am fost şocată mult timp şi, apoi, i-am trimis un mesaj în care i-am spus că nu sunt surprinsă, dar rănită.

Mă lupt cu cancerul de cinci ani şi nu am poftă de sex. Încerc să îl satisfac pe el, dar ca să fiu sinceră nu este o prioritate în stadiu 4 de cancer. El a încercat să o dea că a fost o glumă intenţionată pentru mine", a povestit femeia pe Reddit.

Citeşte şi: Scrisoarea unui soţ părăsit. Toţi bărbaţii ar trebui să o citească!

Probabil, ca multe alte femei, ea a acceptat situaţia de dragul familiei, însă dezamăgirea este greu de vindecat. După luni întregi, femeia încă trăieşte cu sentimentul de trădare si tristeţe. 

"După două zile, am hotărât să îi accept povestea pentru siguranţa familiei noastre şi pentru viaţa de familie. Au trecut trei luni, dar nu pot să trec peste tristeţe şi trădarea pe care o simt. Am încercat să vorbesc cu el, dar el izbucneşte şi insistă că nu există altcineva şi că este doar în capul meu.

Am încercat să las totul în urmă, dar nu pot să scap de tristeţe. Copiii mei au observat că dorinţa mea de luptă a dispărut şi sunt îngrijoraţi”, 


Sursă: antena3