Cei mici vor beneficia de antrenamente gratuite de 2-3 ori pe săptămână (luni-vineri) în intervalul 13:00 – 15:00.
 
„Am ajuns la cel de-al patrulea an consecutiv în care organizăm aceste cursuri, motiv de bucurie pentru noi observând dorinţa celor mici de a practica un sport regulat şi încrederea pe care o au în noi. Pană acum, peste 600 de copii au beneficiat de arii excelente pentru desfăşurarea antrenamentelor şi de echipamente specifice. Ei au fost fericiţi pentru că au avut şansa de a cunoaşte sportivi de renume, iar unii dintre ei continuă activitatea sportivă regulată şi după finalizarea şcolii.”, a declarat Cosmin Hodor, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec | 24 februarie

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani. Evenimentul are ca scop selectarea a 60 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite cu antrenori profesionişti, la Stejarii Country Club, în perioada martie – decembrie 2018. Selecţia se va desfăsura în prezenţa campioanei olimpice Camelia Potec. Înscrierile se fac la adresa de e-mail î[email protected] pană marţi, 20 februarie 2018, în limita a 120 de persoane.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci | 3 martie

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani. Evenimentul are ca scop selectarea a 50 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite cu Laura Cristache, campioană mondială la gimnastică aerobică, la Stejarii Country Club, în perioada martie 2018 – februarie 2019. Selecţia se va desfăsura în prezenţa marii campioane Nadia Comăneci şi a campioanei olimpice Sandra Izbasa. Înscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected], până marţi, 27 februarie, în limita a 100 de persoane.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo Alina Dumitru |4 martie

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo Alina Dumitru este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 8 ani. Evenimentul are ca scop selectarea a 32 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite cu antrenori profesionişti, la Stejarii Country Club, în perioada martie 2018 – februarie 2019. Selecţia se va desfăsura în prezenţa campioanei olimpice Alina Dumitru. Înscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected], până marţi, 27 februarie, în limita a 60 de persoane.
 
Pentru înscrieri, părintii trebuie să trimită la adresele de email mai sus menţionate următoarele informaţii: numele şi prenumele copilului, data naşterii, domiciliul, numele, prenumele, telefonul şi emailul părintelui / reprezentantului legal, adeverinţa medicală conform căreia copilul are voie să facă efort şi formularul de înscriere completat. Acest formular este disponibil online pe site-ul www.stejariicountryclub.ro la secţiunea CSR sau tipărit, la recepţia Stejarii Country Club.