Piesele voluminoase,un aer modern

Că sunt plisate sau cu tăieturi interesante,fustele şi rochiile midi cu mult volum au un aer modern şi îţi marchează mai bine talia. Pentru ca articolele midi drepte ori cu o croială conică să te avantajeze,îmbracă-le doar dacă ai gleznele subţiri.

Fustă,mangooutlet.com,69,90 lei

Fustă,mangooutlet.com,119,90 lei

Citeşte şi:Ţinută obligatorie primăvara asta:fusta midi purtată cu un top

Asocieri care te avantajează

Dacă te numeri printre femeile îndrăzneţe,poţi combina fusta midi cu o bluză care urmăreşte linia corpului. Deasupra,pune-ţi un cardigan cu nasturi sau o jachetă care să-ţi vină până în talie. În cazul în care preferi ţinutele clasice,îţi propunem să asociezi fusta midi cu o cămaşă decoltată,cu mânecile suflecate ori cu o bluză cu mâneci scurte,cu detalii. Indiferent de alegerea făcută,poartă bluza sau cămaşa băgată sub betelie.

Fustă,raspberryfashion.ro,69 lei

Fustă,Stradivarius,89,90 lei

Fustă,Stradivarius,129,90 lei

Ce rochii te pun în valoare

Pentru a da impresia de picioare mai lungi,asortează rochiile midi o pereche de pantofi cu toc înalt,de culoarea pielii. Evită încălţămintea care se termină la nivelul gleznei. Rochiile cu imprimeu dau impresia de şolduri feminine,pe când cele monocrome se potrivesc persoanelor cu forme generoase.

Rochie,zoot.ro,124,99 lei

Rochie,mangooutlet.com,49,99 lei

Rochie,H&M,129,90 lei

O rochie cu talia marcată sau o fustă cu volum,ambele midi,te avantajează dacă ţii cont de înălţimea ta. Minionelor li se potrivesc articolele care nu le depăşesc genunchii cu mai mult de o jumătate de palmă. În schimb,cu cât eşti mai înaltă,cu atât tivul fustei poate să coboare,atingând gamba.