Iată 5 lucruri simple pe care le poţi face ca să arăţi bine,indiferent de vârstă:

1. Trebuie să te speli pe faţă în fiecare seară

De mici am fost învăţate să curăţăm faţa înainte de a ne culca. Acest lucru înseamnă că,oricât de obosită ai fi sau cât de târziu ar fi,nu uita să te speli pe faţă,pentru ca noaptea pielea să respire,şi dimineţa să radieze.

O să spui că acest lucru ţine de rutina zilnică a fiecăreia. Dacă uiţi să te speli,pielea nu va mai fi în măsură să respire şi să se reînnoiască în timp ce dormi. Lăsând-o nespălată este o reţetă ca porii şi petele să-şi facă apariţia,atunci când începi să dormi.

2. Hidratarea pe interior şi pe exterior

Hidratare este aproape la fel de importantă ca şi curăţarea. Dar nu trebuie să credem că ea pur şi simplu lucrează ca un lucru extern prin aplicarea de loţiune sau ulei. Pentru cez mai frumoasă,catifelată şi radiantă pielea,trebuie să te hidratezi pe interior. De aceea,este bine să bem apă.

Pielea noastră este un organ şi la fel ca toate celelalte organe din corpul nostru,are nevoie de apă pentru a rămâne sănătoasă şi să prospere. Ştim că,dacă nu consumăm apă,se va vedea imediat pe pielea noastră. Atunci când pielea mea este hidratată,ea este întinsă şi mult mai catifelată. Încearcă să bei cel puţin opt pahare de apă pe zi. Iată un mic truc care te va ajuta să te asiguri că consumi suficientă apă:păstrează o sticlă de apă cu tine în orice moment şi ia o înghiţitură mare de fiecare dată când verifici adresa de email.

3. Schimbarea este bună

Cred cu tărie că şamponul şi crema hidratantă trebuie schimbate mai des. Tu nu vrei ca pielea sau părul să dezvolte o toleranţă pentru produse,aşa că este bine să ai câteva lucruri pe rotaţie,cele care crezi că îţi fac bine. 

De asemenea,pe măsură ce îmbătrânim,pielea o să aibă nevoie de diferite ingrediente decât au avut nevoie în urmă cu câţiva ani. Pielea îşi pierde din elasticitate,devine mai sensibilă,şi trebuie să foloseşti unele uleiuri în acele zile.Va trebui să te joci cu ceea ce a fost benefic pentru tine de-a lungul anilor,dar pielea îţi va mulţumi.

4. Protecţia de soare este cel mai bun prieten

Acest lucru nu trebuie să fie o veste pentru tine,dar protecţia de razele soarelui este una dintre cele mai importante componente ale pielii ca ea să arate bine atunci când înaintezi în viaţă.

Chiar şi atunci când este frig sau zăpadă,soarele este puternic şi poate acţiona asupra pielii,lăsând leziuni ireversabile. Este important să aplici protecţie solară şi în dimineţile reci,deoarece pielea poate suferi.

5. O minte frumoasă este egal cu un corp frumos

Regimul de frumuseţe care m-a ajutat cel mai mult şi a fost benefic a fost şi este practica filosofiei,şi anume să te bucuri de viaţă: a bea ceva,a mânca bine,comunicarea cu oamenii şi lucrurile care mă fac fericită. Găseşte ceva care să te iubească cui adevărat sau caută ceva pe care să iubeşti şi să cauţi o cale de a face acest lucru în mod regulat.

Adu flori proaspete în casa ta şi la birou,ieşi mai des afară,în oraş,spune familiei şi prietenilor că-i preţuiţi. În cele din urmă,grija pentru bătrâneţe este despre îmbrăţişarea călătoriei vieţii. Râde cât mai mult. Nu lua prea în serios. Astfel,poţi găsi ceea ce îţi place să vezi în oglindă în fiecare dimineaţă.

Credit foto:Arhivă personală